Останимо у контакту

Вести

Отворен Финест инфо кутак у Крагујевцу

Данас је у Крагујевцу отворен Финест инфо кутак који ће функционисати као контакт пункт за давање информација и промовисање услуга за компаније из региона североисточне Италије као и из осталих држава, које су заинтересоване за улазак на српско тржиште или су већ започеле своју инвестицију у Србији.

Србија је држава која нуди велике бизнис перспективе,  посебно сада када се многе развијене привреде сусрећу са ефектима глобалне финансијске кризе. Сматрам да наш економски опоравак почива на малим и средњим предузећима која послују у иностранству, а Крагујевац је након инвестиције ФИАТ групе постао веома атрактивна инвестициона дестинација за индустријске и пословне услуге, изјавио је Ренато Пујатти, председник Финеста.

Оснивање и званично отварање Инфо Кутка означава завршетак прве године активности „Destinazione Kragujevac“. Следећи корак у пројектној агенцији је издавање каталога „Destinazione Kragujevac“, чија је главна сврха да се представе сви релевантни актери и механизми који могу да подрже инернационализацију италијанских компанија у Србији у оквиру пројекта. Такав каталог ће бити представљен крајем јануара 2012.

Настави са читањем

Популарно