Останимо у контакту

Политика

„Преокрет!“ у Крагујевцу

Завршна трибина декларације „ПРЕОКРЕТ!“ одржана је данас у хотелу „Крагујевац“. Присутним грађанима су се поред председника странака Чедомира Јовановића и Вука Драшковића обратили и председници градских одбора ЛДП-а и СПО-а др Зоран Тодоровић и Милан Урошевић.

Лидер СПО Вука Драшковић је истакао да ће, уколико 9. децембра из Брисела не стигне позитиван одговор, они који су 20 година у Србији призивали несрећу, пировати.

[quote style=“1″]Та атмосфера у случају негативног одговора поново покренути лудило на северу, и да ће поклици о објављеном рату Немачке Србима моћи да изазову много тога што би било катастрофа“, рекао је он.[/quote]

„Ми смо и левица и десница, и републиканци, и стари и млади, и Звезда и Партизан, и све смо, само једно нисмо. Нисмо слабићи које обмањују због тога што не смемо да погледамо брдо пред собом. Они који су дужни да буду лидер нису ни левица ни десница, ни републиканци ни монархисти, социјалисти ни демократе. Они само ћуте, иду на сусрет са роботима и то је оно што је сада проблем Србије“, казао је лидер ЛДП.

[quote style=“1″]Једина шанса је будућност која је почела да се ствара и која уопште не зависи од 9. децембра, од одлуке која ће се тамо донети, јер кандидатура без датума, у Србији без времена, у Србији је тако мало и ми смо то рекли, рекао је Јовановић.[/quote]

.

Настави са читањем

Популарно