Останимо у контакту

Музика

Sensation Inerspace Srbija – Line Up

Sensation se vraća u Beograd 12. maja nakon veoma uspešne premijere održane prošle godine. Beogradska arena pretvoriće se u “Innerspace” spiritualno muzičko iskustvo sa hiljadama ljudi iz regiona i celog sveta. Biće noć za pamćenje sudeći po imenima DJ-eva koji će nastupiti: Mr. White, Fedde Le Grand, Dennis Ferrer, Daniel Sanchez & Juan Sanchez, Sunnery James & Ryan Marciano  i  Hardwell.

Mister Vajt (Mr. White)

Sensation rezident sa belim licem koji uvek započinje zabavu i predstavlja publici novi zvuk karakterističan za ovogodišnju temu, “Innerspace”. Njegov zvuk  doseže do korena haus muzike, a poznat je po tome što može da zagreje i najhladnokrvnije posetioce na podijumu za igru.

Fed le Grand (Fedde le Grand)

Fed le Grand je, bez sumnje, jedan od najpoznatijih DJ –eva na svetu. Njegov rad u studiju i na živim nastupima postaje deo legende. Biografiju ovog holandskog umetnika obeležila je numera “Put Your Hands Up For Detroit” iz 2006, kada je Fed dostigao svetsku slavu. Ta pesma bila je na prvom mestu u pet zemalja: Španiji, Rusiji, Finskoj, Bugarskoj i Velikoj Britaniji, u kojoj je jako teško proslaviti se ako se ne dolazi sa Ostrva. Stigla su i  priznanja za najbolju andergraund haus numeru, najbolju elektronsku numeru, najboljeg mladog izvođača na IMDA i nagrada “Club Banger” godine na šestoj dodeli klupskih nagrada u Majamiju.

Denis Ferer (Dennis Ferrer)

Kada je klupska kuzika počela da ide u pravcu afro-hausa, Ferer se tu našao. A  zatim, kada je počela da prihvata miks tehna i soula, Ferer je takođe bio tu, kao predvodnik pravca, sa svojim savršenim produkcijama muzike.  Izleda da se elektronska muzika razvija sa razvojem Ferera. Nominovan je za nagradu Gremi za „Dennis Ferrer Objektivity Mix“ numere koju je pevala Dajdo (Dido)  „Don’t Believe In Love“.

Danijel Sančez  i Huan Sančez (Daniel Sanchez & Juan Sanchez)

Umetnici iz Amsterdama, španskog porekla, braća Danijel i Huan predstavljaju pravu strast na sceni. Obojica imaju odlične solo karijere, uz brojne numere i nastupe širom sveta. Kada se udruže na nastupima, pokrenu ceo podijum za igru u tek-haus zvuku.

Saneri Džejms i Rajan Marčano (Sunnery James & Ryan Marciano)

Holandska verzija Swedish House Mafia  – Saneri Džejms i Rajan Marčano su energični duo koji kombinuje najbolje vokale  sa brzim haus ritmom. Čini se da njihov fanki haus i trajbal zvuci posebno oduševljavaju posetioce žurki. Ova dvojica najboljih prijatelja  postala su slavna širom sveta po svojoj energiji. Do danas su radili na muzici za Sandera Klajnenberga (‘This Is Our Night’), Kaskejd (‘Dynasty’), a njihov najnoviji remiks  urađen je za numeru Ferija Korstena (‘Ain’t No Stoppin’) koja je objavljena u januaru 2012.

Hardvel (Hardwell)

Hardvel je nagrađivani DJ, producent, menadžer, ljubitelj muzike, novo ime na DJMag Top 100 listi, a jedva ima 23 godine. Postepeno je prerastao u lidera mlađe DJ generacije. Njegovi uzbudljivi i sveži nastupi osvojili su publiku širom sveta. Na nastupima, Hardvel je uvek izuzetan, ističe se po svojim izvanrednim tehničkim veštinama, raznovrsnosti muzike, posebnom izgledu i ličnom pečatu. Jedno je sigurno: ovaj novi izvođač će ostati još dugo na sceni.

Ni ovogodišnja tema Sensation-a u Beogradu neće proći bez legendarnog nastupa Mc Gee-a, koji je oduševio posetioce prošle godine svojom neverovatnom energijom.

Regularna prodaja ulaznica moguća je na sajtovima www.sensation.com, tickets.rs i www.gigstix.com, kao i na svim Card Service i Gigstix prodajnim mestima.

Cena regularne ulaznice iznosi 7000 dinara  (pristup nivoima 100, 200 i 400), VIP Delux ulaznice koštaju 14.000 dinara, (pristup VIP klubu, VIP dekovima, nivoima 100, 200 i 400), a Sky Deluxe karte iznose 21.000 dinara i omogućavaju poseban ulaz, pristup ložama na nivou 300, kao i pristup nivoima 100, 200 i 400 (kontakt za naručivanje vip@insomnia-global.com).

Sve informacije  o Sensation spektaklu u Beogradu mogu se naći na adresama:  www.sensation.com/, www.ig-see.com, www.facebook.com/sensation.serbia, www.youtube.com/SensationBelgrade,      http://twitter.com/SensationSerbia.

Настави са читањем

Популарно