Останимо у контакту

Забава

„Арсенал фест“ поново у Крагујевцу

Кнежев арсенал у Крагујевцу, по други пут биће домаћин музичког фестивала Арсенал фест, који је први пут одржан у јуну прошле године. Овогодишњи Арсенал фест трајаће од 14. до 16. јуна, ток ће за разлику од прошле године програм бити подељен на две бине. Организатори овог фестивала су Дом омладине Крагујевац и концертна агенција Long Play. 

Осим главне бине у кнежевом арсеналу, биће постављена и бина у „Заставиној башти“ , која ће сваки дан мењати назив – „Радио 9″, „Popboks“ и „MTV бина“ , на којој ће наступати бендови из Србије и региона, а чија ће имена бити накнадно објављена.

I ove godine biće postavljen „Arsenal Rock kamp“ kod stadiona „Čika Dača“, koji će moći da, po ceni od 500 dinara, za sva tri festivalska dana, koriste zainteresovani posetioci.

Појединачна улазница кошта 700 дин, док комплет улазница за сва три фестивалска дана износи 1.500 динара. Ове цене важе до 4. јуна када ће доћи до поскупљења карата.

Улазнице се могу купити преко Eventima и Card Servicea, као и у Дому Омладине Београд, Дому Омладине Крагујевац, Music shop „Dr Studio“, „KG Polis“ Крагујевац, Caffe club „Velvet“ Чачак, Caffe club „Sotto Sopra“ Краљево, „TNT Music“ Јагодина, Irish club „Dr Watson“ Смедеревска Паланка и Caffe club „Grizzly“ Крушевац.

Организатори су објавили списак свих учесника који наступају на главној бини на простору „Кнежевог арсенала“. Редослед наступа је одређен, док сатница није још увек позната.

AРСЕНАЛ ФЕСТ 2012 Крагујевац

14. јун:

LUR (KG)
Eyesburn (BG)
Psihomodo pop (ZG)
Therapy? (UK)
Block Out (BG)

15. јун:

Marčelo i Filteri (BG)
Pips, Chips & Videoclips (ZG)
Disciplina kičme (BG)
Stereo MC’s (UK)
Dubioza kolektiv (BIH)

16. јун:

Autogeni trening (CG)
Zemlja gruva (BG)
Rundek Cargo trio (ZG/FR)
Darkwood Dub (BG)
DJ Marko Nastić (BG)

Настави са читањем

Популарно