Останимо у контакту

Забава

Гуарана Фоам Фест – почиње продаја карата

Промотивни период у јуну! Четврти по реду Guarana Belgrade Foam Fest заказан је за 1. септембар у београдској Арени, а организатори за ову годину најављују најатрактивнију селекцију светски познатих ди џејева до сада. Карте ће се само у јуну продавати по повољнијој цени, односно за 1250 динара, док ће на вече догађаја коштати 2200 динара.

Поред Колосеј Мултиплекса, улазнице ће се продавати у цард сервису, Дому Синдиката, као и на билетарници београдске Арене.

Учешће у продукцији фестивала узела је и једна од елитних светских продукцијских кућа, па ће овогодишњи фестивал бити дефинитивно највећи српски бренд када су музичко сценски спектакли у питању, уједно и један од највећих догађаја ове врсте у Европи. На промоцији фестивала у Србији, али и у Европи радиће на десетине познатих личности из света спорта, музике и глуме, а овогодишњи Фоам Фест увод је у пету годину када ће овај прерасти у интернационални бренд.

Фестивал ће ове године, поред домаће публике, пратити и велики број обожавапаца одличне музике и забаве у пени из целе Европе.


Настави са читањем

Популарно