Останимо у контакту

Забава

DJ Playa predstavlja pesmu Guarana Foam Festa

Бојана Стаменов отпевала пенушаву химну! Финалисткиња шоуа „Ја имам таленат“ Бојана Стаменов или српска Арета Френклин, како су је прозвали, накок учешћа у шоуу, отпевала је химну и то фестивалску. Бојана је наиме снимила песму „I feel free“ која ће бити официјелна, промотивна нумера предстојећег Гуарана Фоам Феста. 
.
.
Песма је дело најтраженијег београдског музичког продуцента, DJ Playa-e, a цео пројекат ће заокружити екранизација песме. Спот за исту премијерно ће бити приказан 23. јула на МТВ-у, телевизији која је подржала цео пројекат.

Четврти по реду Гуарана Фоам Фест одржава се 1. септембра у београдској Арени, а поред Četvrti po redu Guarana Foum fest odrľava se 1. septembra u beogradskoj Areni, a pored DJ Playa-e који је једини домаћи headliner, публика ће бити у прилици да ужива у сетовима Алекса Гаудина, Арно Коста, Курда Маверика, али и многих других светских DJ фаца.

Премијерно послушајте химну Фоам Феста „I feel free“ :

[esplayer url=“http://media1.pjermedia.com/2012/07/01-Playa-I-Feel-Free-Foam-Fest-Anthem-Playas-Radio-Vocal-Edit.mp3″ width=“200″ height=“25″]

 

Настави са читањем

Популарно