Останимо у контакту

Спорт

Novi trener Vaterpolo kluba Radnički iz Kragujevca

Kragujevac, 05. septembar 2012. godine – Obaveštavamo sve predstavnike medija i srpsku sportsku javnost da je novi trener Vaterpolo Kluba Radnički iz Kragujevca selektor Vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Udovičić.

Vaterpolo klub Radnički iz Kragujevca se ovom prilikom zahvaljuje rukovodstvu Vaterpolo Saveza Srbije, na čelu sa predsednikom saveza g-dinom Veliborom Sovrovićem, koji je dozvolio da selektor naše najbolje selekcije obavlja i funkciju trenera VK Radnički. Takođe dugujemo veliku zahvalnost Vaterpolo savezu Srbije i na bezrezervnoj podršci oko prijema VK Radnički u Prvu “A” ligu kao i takmičenje u okviru Evro kupa.

Svečano potpisivanje ugovora i promocija novog trenera i prvog tima VK Radnički održaće se krajem iduće nedelje o čemu će predstavnici medija i sportska javnost biti blagovremeno obavešteni.

[youtube]http://youtu.be/CLViRHojQX0[/youtube]

VK Radnički je primljen u članstvo VS Srbije u maju mesecu ove godine sa ciljom promocije vaterpola u ovom delu Srbije kao i stvaranje novog vaterpolo centra u Šumadijskom okrugu. U Planu je formiranje škole vaterpola koja će okupiti veliki broj mladih ljudi koji vole vaterpolo i koji će u budućnosti izrasti u šampione ovog sporta. Projekat VK Radnički je nastao uz veliku pomoć grada Kragujevca i svih političkih i sportskih struktura u Srbiji koji su omogućili i stvaranje odlične infrastrukture i uslova za rad.

Настави са читањем

Популарно