Останимо у контакту

Забава

Завршен „Guarana Foam Fest“

Завршен је четврти по реду Guarana Foam fest, а у пени је током ноћи са суботе на недељу уз хаус звуке уживало преко 15 хиљада људи са свих страна света. Велика светска ди џеј имена, одушевила су својим сетовима посетиоце, па је Арена била пуна до осам часова ујутру, када је својим наступом Дејв Флојд затворио фестивал.
.
Први је, нешто после 20 часова наступио ди џеј Пантелис из Грчке, након кога су се за миксетом појавили Арн Кост, Курд Маверик, Алекс Гаудино и други, да би у два сата иза поноћи из топова и пенопада потекле стотине хектолитара пене.
.
Сјајно озвучење и одлична продукција одушевили су и оне најзахтевније, али и вип госте фестивала међу којима су се нашли и српски ватерполисти. У пени су уживали и Вељко и Анастасија Ражнатовић са друштвом, док је Цеца због приватних обавеза била спречена да присуствује фестивалу иако је закупила једну од вип ложа.
.

И Владимир Станојевић, Милица Јелић, Јелена Марковић,Наташа Савија и многе друге познате фаце пратиле су фестивал из ложа, које су биле попуњене до последњег места. У Арени је било и неколико хиљада странаца међу којима највише Немаца, затим Шпанаца, Пољака, Португалаца и других. 

Виповке на топовима!
На пена-топовима овогодишњег Фоум феста нашле су се старлете, манекенке, певачице, а највеће овације присутних изазвале су старлета Станија Добројевић, манекенка Гоца Радић и певачица Дијана Јанковић. Девојке су у три сата иза поноћи стале иза топова што је подигло температуру до усијања, након чега је уследило хлађење хектолитрима пене.
Настави са читањем

Популарно