Останимо у контакту

Забава

Медијски вишебој у Areni Fun Factory

Медијски вишебој у Areni Fun Factory се наставља. Надметање представника медија почеле је пре шест недеља и трајаће до Нове године. Први Медијски вишебој у Крагујевцу окупио је најспретније и најупорније представнике медијских кућа. Седме вечери такмичења, која је синоћ одржана у Плаза центру, своје вештине показали су и представници ПјерМедиа Продукције.

Вишебој има за циљ промоцију спорта и здравих стилова живота, а по мишљењу организатора управо су представници медија најбољи промотери њихове идеје. Такмичења у оквиру првог Медијског вишебоја биће организована сваке среде, а крајем године ће бизи проглашена најуспешнија медијска екипа, као и најуспешнији појединац.

Током Медијског вишебоја, представници 12 медијских кућа, кроз своје тимове надметаће се за титулу најуспешније екипе и поједница. Почевши од 3. октобра, па кроз 11 кола, екипе ће се сваке среде, са почетком од 19 сати, такмичити у куглању, стреличарству, ваздушном хокеју и пикаду.

Учешће свих медијских кућа је бесплатно, а основна идеја је да представници медија, као узор, буду промотери спортског духа и аматерског спорта.

Након завршене вечери, закључили смо да нашим момцима боље лежи фото-апарат, односно камера, па овим путем честитамо победу нашем супарнику, екипи Радија Браво.

.

Настави са читањем

Популарно