Останимо у контакту

Забава

Guarana Lovefest од 1. до 3. августа у Врњачкој Бањи

Guarana Lovefest, највећи музички и уметнички фестивал у централној Србији, овог лета биће одржан од 1. до 3. августа у Врњачкој Бањи. Посетиоце седмог издања фестивала очекују музички програм на три локације у граду, бесплатни садржаји на десет програмских зона, као и активности у оквиру посебних омладинских и хуманитарних пројеката. 

Према речима организатора, наступима највећих светских продуцената, музичка зона поклониће публици најквалитетнију забаву и прилику да чују водеће звезде електронске музичке сцене.

„Уверени смо да ће Lovefest ове године у оквиру музичког програма задовољити апетите највећих обожавалаца електронског звука и да ће публика уживати у несвакидашњем спектаклу који припремамо“, казали су представници фестивала.

img_0027

На главној фестивалској бини током три ноћи публици ће се представити неки од најпознатијих извођача електронске музике међу којима су легенде детроитске ди-џеј сцене Carl Craig и Kevin Saunderson, италијански ди-џеј Butch, холандски двојац Detrot Swindle, као и Darius Surossian и NiCe7. Домаћа подршка биће Јан Немечек, Никола Вемић и Вук Смиљанић. Први дан Guraran Lovefest-a биће резервисан за промоцију српске и регионалне музичке сцене, а осим наступа група ZAA и Stray Dogg, звезде вечери биће популарни босански састав Дубиоза Колектив.

Богат музички програм биће организован и на Energy Stage-у где ће наступити холандски ди-џеј Gitchell Moore, дански двојац Desos&Storm, популарни извођачи електронске музике из Србије – Банда Панда, Игор Јадранин, Доо, Мањане, Кристијан Молнар, Кристина Лалић, Суботић, Немања Крстић као и ди-џеј дуо Лука Вуковић и Иван Радојевић. Старијим колегама придружиће се и Виктор Апостолски из Скопља, као и Бојан Мусулин из Београда, победници Lovefest конкурса „Младе наде“.

Осим на простору летње позорнице, сви посетиоци фестивала моћи ће да уживају у музици и током дана на Durex Chill зони. Музички програм трајаће сваког дана од 15 до 18 часова, а улаз у зону је бесплатан.

Биоскоп на отвореном, улични баскет и забава за најмлађе на Guarana Lovefest-у

Овогодишњи Guarana Lovefest биће одржан у оквиру 10 зона на 11 локација у центру Врњачке Бање и тиме ће се наставити пројекат развоја омладинског активизма. Сви посетиоци моћи ће да погледају филмове у Pringles биоскопу на отвореном чији ће програм свечано отворити канадски путописац и документариста Кристофер Рудер. Публика ће током дана моћи да посети изложбу фотографија на Nikon Photo зони, али и да се едукује у оквиру Workshop и Еко радионица. Најмлађи посетиоци фестивала моћи ће да се играју и уживају са вршњацима на Aqua Viva Kids зони у оквиру које ће бити организоване креативне ликовне и драмске радионице за малишане. За све оне који пожеле да се баве спортом на располагању ће бити ool Bar Street Basket и Extreme зоне.

img_0018

Ненад Боровчанин, државни секретар Министарства омладине и спорта истакао је да му је драго да се рађају нови трендови омладине, као и то да Србија има манифестацију посвећену развоју младих.

“Министарство омладине и спорта је у фебруару ове године и званично подржало Lovefest као највећи омладински фестивал у нашој земљи. Веома ми је драго да постоји платформа која осим што забавља, такође и едукује и мотивише младе да стварају и напредују у својој области“, рекао је Боровчанин. 

У оквиру Guarana Lovefest-a биће одржана и прва „Канцеларијада“, пројекат Канцеларије за младе, представљена кампања „Не говору мржње на Интернету“, као и хуманитарна акција за борбу против карцинома под називом „Чијих је наших пет минута“.

Камп на Guarana Lovefest-у

Свим посетиоцима Guarana Lovefest-a на располагању је и камп, који је смештен у близини главне музичке зоне. Простор на коме ће камп бити лоциран је ограђен и обезбеђен, а сви они који желе да на време резервишу своје место у њему потребно је да попуне пријаву на сајту www.lovefest.rs/kamp.

У продаји тродневне и једнодневне улазнице за фестивал 

Тренутна цена тродневног пакета улазница је 1599 динара, а пред почетак Guarana Lovefest-а цена тродневне карте биће 1899 динара. У продаји су доступне и једнодневне улазнице, које се могу купити за 799 динара за први, односно 699 динара за други и трећи дан фестивала. Карте за један или сва три дана фестивала могу се купити у свим пословницама Евентима у Србији.

Настави са читањем

Популарно