Останимо у контакту

Друштво

„Кон Тики“ отворио пословницу у Крагујевцу

„Кон Тики Травел“, најпрестижнија туристичка компанија Србије и региона и официјелни спонзор Ватерполо клуба Раднички Кон Тики, после две године паузе, од данас је поново на тржишту града Крагујевца.

Ова агенција деценијама грађанима нуди разноврсне аранжмане, а од сада ће Крагујевчани моћи да изаберу неко путовање из широке лепезе понуда.

– Крагујевац данас, на обострано задовољство, поново добија модерну пословницу једног од највежих туроператера на нашим просторима. Туроператера већ две деценије препознатљивог по квалитету и врхунској организацији путовања на свим дестинацијама света која ће од сада бити доступна не само Крагујевчанима, већ и љубитељима путовања из целе Шумадије и Поморавља – нагласио је Слободан Мићић, председник компаније „Кон Тики Травел“.

Свечаном отварању нове пословнице у центру града, присуствовале су бројне званице из привредног, културног, спортског и јавног живота овог града, међу којима и спортски директор ВК Раднички, Југослав Васовић, тренер Дејан Јововић и играчи Александар Ћирић, Милош Королија и Ђорђе Филиповић.

– Драго нам је ако смо бар мало заслужни што се „Кон Тики“ вратио у Крагујевац. Наша сарадња за сада је и више него одлична. Кон Тики је већ освојио свет, а на нама је да сада заједничким снагама учинимо све да освојимо Европу – рекао је Југослав Васовић, спортски директор Радничког.

Ексклузивни партнер „Кон Тикија“ за Шумадију и Поморавље биће „Крагујтурист“ на чему се новом партнеру захвалио Драган Станојевић, директор ове туристичке агенције, а срећан повратак у град на Лепеници овој компанији пожелео је и Необјша Васиљевић, члан градског већа за инвестиције и развој.

Пословница „Кон Тикија“ у Крагујевцу, налази се у Улици Краља Александра Првог Карађорђевића број 37

Настави са читањем

Популарно