Останимо у контакту

Технологија

АЕС: 136. конвенција у Берлину од 26. до 29. априла

Заједница аудио инжењера (AES) најавила је нове детаље у вези 136. АЕС конвенције која ће бити одржана у Берлину, у Немачкој од 26. до 29. априла. Овогодишњу конвенцију карактерисаће велики број техничких програма, електронски састанака, радионица које ће покривати широк спектар аудио и видео тема на којима ће учешће узети професионалци из тих области. Председавајући 136. AES конвенције су Sascha Spors и Umberto Zanghieri.

AES 136. конвенција ће окупити аудио инжењере из целог света који ће имати прилике да међусобно поделе најновија знања из истраживања и развоја аудио области. Поред тога, фокус ковенције биће на звуку за слику, снимању и емитовању звука, а поред тога планиран је велики број техничких тура и друштвених догађања.

Након успеха пројекта Project Studio Expo на последњој конвенцији у Сан Франциску и Њујорску PSE ће такође имати свој европски деби на 136. AES конвенцији, а посебна презентација омогућиће компанијама учесницама директан контакт са крајњим корисницима и заинтересованим купцима.

Додатне информације о 136. AES Међународној конвенцији ће ускоро бити доступне на почетној страници AES 136. на адреси: http://www.aes.org/events/136/ .

[box title=“О заједници аудио инжењера“ color=“#001aeb“]

Заједница аудио инжењера формирана је 1948. година, а данас броји преко 14.000 чланова широм САД, Латинске Америке, Европе, Јапана и Далеког истока. Организација служи као кључна снага у размен и ширењу техничких информација важних за аудио индустрију. Тренутно, њени чланови су повезани са преко 75 стручних и више од 95 студенстских AES секција широм света.

Инжењеринг Друштво аудио формирана је у 1948 , а сада броји преко 14.000 чланова широм САД , Латинској Америци, Европи, Јапану и на Далеком истоку . Организација служи као кључну снагу у размени и ширењу техничких информација за индустрију . Тренутно , њени чланови су повезани са више од 75 стручних и АЕС више од 95 студентских AES секција широм света. Кроз локалне AEs секције , чланови доживљавају вредне могућности за професионално умрежавање и лични раст .

За додатне информације посетите http://www.aes.org .

[/box]

Настави са читањем

Популарно