Останимо у контакту

Избори

Андрић: Очекујем боље резултате него на претходним изборима

Иван Андрић, потпредседник Либерално Демократске Партије данас је у Крагујевцу да је политика коју води ЛДП у међувремену потврђена на државном нивоу, и да због тога очекује бољи резултат него на претходним парламентарним изборима.

„Све парламентарне политичке странке су имале прилику да владају Србијом и ни једна није успела да остави бољу ситуацију него што ју је затекла. Политика коју води ЛДП је потврђена на дражавном нивоу, кроз преговоре са Албанцима, европске интеграције и економију. Зато је решење у политици коју води ЛДП, а она се огледа у окретању од јавног ка приватном сектору и то од најмањих до највећих предузећа“, изјавио је Андрић.

“Грађани ће платити цену због шанси које политичари нису искористили. ЛДП се залаже за формирање државног савета за реформе који ће чинити представници Универзитета, представници привредника, представници министарства. Ово тело мора да има визију реформи, И да траје дуже од мандата једне владе, И зато је неопходно да постигнемо договор са што више партнера. Неопходно је да променимо тржиште рада, да побољшамо услове за привреднике, реформишемо ПИО.”, додао је он.

Он је истакао да је најбитније да се наставе процеси евроинтеграција И суштинске економске реформе.
“Неопходно је да се грађани изјасне о нашем политичком програму, јако је важно да разјаснимо да је битније шта ћемо да урадимо после избора него са ким. Ми смо већ имали прилику да уђемо у владу као привезак, али то нисмо учинили”, закључио је он.

 

Настави са читањем

Популарно