Останимо у контакту

Забава

500 Крагујевчана у Арени на концерту Масима Савића

Скоро 500 Крагујевчана присуствовало је концерту Масима Савића у Areni Fun Factory и уживало у одличној атмосфери.

Певач је отпочео концерт 15 минута пре 21 сат. Крагујевчани су са одушевљењем дочекали поп певача и његов излазак пропратили бурним аплаузом. Од прве песме максимално су подржали свако извођење и након завршетка, сваку песму наградили громогласним аплаузом.

Феноменални састав који прати певача се потрудио да све звучи максимално професионално. Више од два сата је цела Арена певала добро познате хитове, као што су “Тишина”, “Индиа”, “Из једног погледа”, “Лоше вино”. Масимо се, на велики захтев публике, вратио на бис, отпевавши још 2 песме и завршивши са песмом “Круг у житу”.

Након свирке, публика је из Арениног простора “Ласер таг” излазила насмејана, одушевљена, певајући промуклим гласовима неки од хитова…

Масимо се у току наступа више пута захваљивао публици и нагласио да га простор Арене подсећа на њему драг простор из младалачких дана у ком је некада наступао.

Аренин тим се захваљује Массиму, његовој групи и организаторима на одличној вечери као и  свим посетиоцима, којима најављује у наредном периоду доста нових изненађења и супер провода.

Настави са читањем

Популарно