Останимо у контакту

Технологија

Прва мобилна апликација у Србији и региону за резервацију авио карата

У ово модерно доба сведоци смо чињенице да мобилни телефони и други уређаји постају незаменљиви чланови наше свакодневнице било за разоноду или као корисна помагала. Поред тога што су нам сада скоро све информације на дохват руке оне нам олакшавају функционисање у разним сферама живота, од планирања обавеза преко сналажења у непознатом граду до куповине авио карата.

Како расте тржиште, тако се ствара већи простор за задовољење новонасталих потреба. Сектори за развој мобилних апликација и система, постају незаобилазни делови како великих корпорација, тако и мањих фирми. Ово је добра вест за веће компаније које желе да се издвоје на тржишту и да својим клијентима обезбеде нешто ново.

Корисницима је на располагању све већи избор апликација које могу уштедети њихово време.
Поред online претраживања и резервације авио карата, које су заступљене и у Србији, у свету је већ неко време ова опција пренесена и на мобилне уређаје. Та тенденција која се показала вишеструко исплативом и корисном остварила је довољно велики утицај да дође до наших граница.

Од сада је на Google play-у доступна иновативна и потпуно бесплатна мобилна апликација за претраживање и резервацију авио карата, прва таквог типа у Србији и региону.

FlyFly App је најједноставнији и најбржи начин куповине авио карата. Са овом апликацијом можете пронаћи и резервисати свој лет. Она Вам нуди могућност да управљате (мењате/отказујете) својом резервацијом и то кроз резервациони систем компаније Fly Fly Travel, водеће на пољу продаје авио карата.

Преузимање апликације је брзо и једноставно. Када преузмете апликацију потребно је да се најпре пријавите/региструјете и након тога сте само корак од Ваше авио карте.

FlyFly App је тренутно доступан за уређаје са Андроид системом,а ускоро ће бити доступна и верзија за iOS

[box title=““ color=“#333333″]За било коју врсту помоћи можете у сваком тренутку позвати кориснички центар који је свим корисницима апликације доступан 00-24х на броју +381 11 218 56 16. Додатне информације се могу наћи на сајту www.flyflyapp.com[/box]

Настави са читањем

Популарно