Останимо у контакту

Забава

Наставља се помоћ ЕXIТ-а угроженима од поплава

У наставку ангажовања ЕXIТ фондације за помоћ угроженима од поплава, једна у низу акција биће и хуманитарна продаја ЕXIТ мајица. Љубитељи ЕXIТ фестивала биће у могућности да помогну најугроженијима куповином мајица у различитим дезенима, са обележјима ЕXIТ фестивала.

Мајице по симболичној цени од 700 динара моћи ће да се купе у Новом Саду у Туристичком информативном центру Туристичке организације Града Новог Сада, у Јеврејској 10, почев од уторка, 20. маја. Целокупан приход од продаје мајица биће дониран званичним фондовима за помоћ угроженима од поплава. Радно време Туристичког информативног центра радним данима је од 7:30 до 18:00 часова и суботом од 10:00 до 15:00 часова.

ЕXIТ фондација је, у сарадњи с компанијом ВОДАВОДА, обезбедила 100.000 литара флаширане пијаће воде, која ће бити дистрибуирана у наредним данима, тако се и на конкретан начин стављајући на располагање угроженима, да својим капацитетима којима располажемо учинимо све што је у нашој моћи да помогнемо људима из подручја угрожених поплавама.

ЕXIТ фондација окупила је и 300 људи за помоћ угроженима, а међу њима је било 200 чланова организационог тима ЕXIT-а и радника обезбеђења фестивала који су у суботу, 17. маја са четири аутобуса отишли у Сремску Митровицу, једну од најкритичнијих тачака у одбрани од поплава. У међувремену на телефоне ЕXИТ-а јавило се преко 100 волонтера, чији су контакти прослеђени кризним штабовима у Србији.

Захваљујемо се љубитељима фестивала, али и свим грађанима Србије, на великом одзиву на позив у помоћ најугроженијима од поплава. Можда не можемо да помогнемо свима, али заједно, верујемо да можемо да помогнемо многима: будимо множина – помозимо!

Настави са читањем

Популарно