Останимо у контакту

Вести

Николић и Урошевић осудили напад на Сашу Миленића

Градоначелник Крагујевца Радомир Николић и председник Скупштине града Милан Урошевић  најоштрије су осудили  напад на одборника  Заједно за Шумадију и професора Прве крагујевачке гимназије Сашу Миленића.

   Вест да је синоћ  у Крагујевцу претучен Саша Миленић ме је дубоко узнемирила и потресла. Напад на Миленића је неприхватљив и гнусан чин, који мора бити одмах расветљен. Свако ко познаје господина Миленића може да посведочи да је реч о мирољубивом човеку, који није склон насиљу, што овај инцидент чини још тежим, сматра градоначелник Крагујевца Радомир Николић.

pjermedia_sasa_milenic.jpg

Саша Миленић, Фото: ПјерМедиа архива

Напад на одборника ЗЗШ и некадашњег председника градског парламента Сашу Миленића најоштрије је осудио и председник Скупштине града Крагујевца Милан Урошевић.Вест да је Саша Миленић претучен испред Прве гимназије потресла ме је и као човека и као председника Скупштине града Крагујевца у којој Миленић, као одборник, представља грађане Крагујевца. Урошевић је апеловао на надлежне државне органе да у што краћем року испитају све околности напада на Сашу Миленића и на адекватан начин казне починиоца овог гнусног чина.

Настави са читањем

Популарно