Останимо у контакту

Забава

Фестивал љубави за памћење угостио више од 80.000 људи

Десето и до сада највеће рођенданско издање Heineken Lovefest-а завршено је у Врњачкој Бањи, а током три дана кроз капије фестивала прошло је више од 80.000 људи из целог света. Фестивал љубави прославио је деценију постојања уз нека од најпознатијих имена из света електронске музике, а на све четири бине забележена је до сада незапамћена атмосфера.

Похвале пљуште са свих страна

Осим по одличном музичком програму, десето издање Lovefest-а остаће упамћено и по томе што су готово сви извођачи само неколико сати после наступа јавно путем друштвених мрежа поделили невероватне фотографије наступа, које су пратиле само речи хвале. Заједно са својом Cocoon екипом, Свен Ват је био очаран јединственом локацијом фестивала, док је остале фасцинирала енергија коју су људи у маси имали све до краја. За многе извођаче ово не само да је била прва посета Србији, већ и највећи број људи пред којима су наступали.

pjermedia_lovefest_050816-35

Фото : ПјерМедиа/Филип Стевановић

Пан-Пот запалили масу

Двојац Пан-Пот отворио је последње фестивалско вече и заједно са специјалним аудио-визуаленим ефектима запалио Fire Stage. Ватрена бина горела је све до јутра, када су већ по традицији деценијско издање фестивала затворили Марко Настић, Дејан Милићевић и Марко Милосављевић.

Лакути и Рик Вилит растопили клабере

Краљевски пар Energy Stage-a, последње фестивалске ноћи били су Лакути, која је потпуно хипнотисала публику и Рик Вилит, који је показао зашто на сцени траје дуже од тридесет година. После њих наступио је енергични Марчело Наполетано, десето фестивалско издање затворили су Никола Вемић и Али Гунеј.

pjermedia_lovefest_050816-22

Фото : ПјерМедиа/Филип Стевановић

Дисциплина и Бјесови отерали кишу

Према мишљењу многих Live Stage је ове године имао најзанимљиви програм. Последње ноћи Live су отворили Крсташи из Краљева, а затим су се на бини низали Straight Jackin, Е-Play и Disciplin A Kitchme. Легендарно издање Lovefest-а на бини посвећеној љубитељима гитарског звука затворили су Бјесови, који су својим енергичним наступом растерали облаке и толико најављивану кишу, која је на крају заобишла острво љубави.

pjermedia_lovefest_050816-5

Фото : ПјерМедиа/Филип Стевановић

Нова изненађења ускоро

Према најавама организатора до краја године фанове фестивала љубави чека још изненађења, а следећа журка биће одржана већ у октобру, када ће у оквиру Lovefest Energy Weekend-a-а наступити Тама Сумо и DJ Qu.

Настави са читањем

Популарно