Останимо у контакту

Забава

„Heineken Lovefest“ поново епицентар домаћег туризма

До почетка једанаестог издања Heineken Lovefest-а остало је нешто више од три недеље, а хотели и апартмани у Врњачкој Бањи су већ распродати. Према речима организатора готово сви смештајни капацитети резервисани су неколико месеци унапред, а мало места је остало и у Lovefest хотелу, као и фестивалском кампу.

Тако они који још увек нису резервисали смештај могу одабрати удобан кревет и боравак у новоотвореном хотелском комплексу или авантуру у Lovefest кампу. Ове године кампери поново стижу са свих страна света, а посетиоцима је доступно још само педесетак слободних места. За све госте камп ће бити отворен већ од 2. августа, па све до краја фестивала, а више информација о смештају могу се пронаћи на www.lovefest.rs.

Издали хотел годину дана унапред

Захваљујући добром проводу на фестивалу и одличној услузи, Драган Јовановић, власник једног од хотела у Врњачкој Бањи каже да је готово све собе издао последњег дана прошлогодишњег Lovefest-а, када му је група гостију из Италије поручила да Lovefest 2017 неће пропустити.

„Када су ми прошле године рекли да ће следећег лета поново доћи код мене, мислио сам да је то више била љубазност, него чврсто обећање. Међутим, овог пута се враћају у још већем броју и ја сам спреман да им поново кажем бонђорно“, рекао је кроз осмех господин Јовановић. „Хотел је наш мали породични посао и једини извор прихода, а период око Lovefest-a је увек знак за сигурну зараду и попуњене капацитете“.

pjermedia_lovefest_2015-11

Фото : ПјерМедиа / Никола Младеновић

Промо цена ВИП улазница до 14. јула у поноћ

За оне који све наступе извођача на Fire бини желе да посматрају са најбољег места, на располагању су ВИП улазнице и то по промо цени од 39 евра. Акција траје до петка, 14. јула у поноћ када ће карте поскупети.

Heineken Lovefest, овог лета биће одржан од 3. до 5. августа, а на фестивалу се очекује више од 100 извођача међу којима су Maceo Plex, Loco Dice, Luciano, Chris Liebing, Matador, Valentino Kanzyani, као и Carl Craig који се на фестивал враћа после четири године. Током три фестивалска дана Врњачку Бању посетиће више од 100.000 младих из целог света.

Настави са читањем

Популарно