Останимо у контакту

Забава

Дејан Милићевић и Марко Милосављевић затварају фестивал љубави

„Heineken Lovefest“ комплетирао је листу ди-џејева, који ће се појавити на једанаестом издању фестивала. На дугачком списку, поред култних имена домаће сцене нашли су се и млади извођачи, који су у последњих годину дана имали вртоглави успон и велики број наступа у земљи и региону.

Овогодишње издање Heineken Lovefest-а угостиће већ свима познате асове домаће техно сцене међу којима су Милош Павловић ака Реген, Леа Добричић, DJ Shoxy, док ће Дејан Милићевић и Марко Милосављевић на најватренојој бини заједно направити спектакуларну завршницу једанаестог фестивала љубави.

Организатори нису пропустили да и ове године представе продуценте и ди-џејеве у успону, па ће тако Илија Ђоковић, чије су се траке нашле на плејлисти бројних светских ди-џејева отворити овогодишњи Heineken Lovefest. У Врњачку Бању стиже и Алеxандар Ивковић, брат чувеног Владимира Ивковића и један од извођача на које сцена у последње време обраћа посебну пажњу. На Fire Stage-у ће наступити и миљеник домаћих клабера Кристијан Молнар, као и Вук & Рунy и Милан Живанов, а још једна дама међу њима биће Суггар Лоббy.

pjermedia_lovefest_050816-35

Фото: ПјерМедиа / Филип Стевановић

Као и прошле године и овог лета Црна Гора на Energy Stage шаље оно најбоље, а овог пута то је Владо Марковић, ди-џеј који је умногоме заслужан за развој електро сцене у својој земљи. На Energy Stage стижу и Techa, Младен Петровић, Мр. CASH, Влада Рус & Троле, као и представници Soul Print Recording-а Акиоки и Петко. На фестивал стиже и млади београдски ди-џеј Лука Гаћина ака Litlle Lu, као и DJ Flip и Jackie Dagger. Македнски ди-џеј Андреј Мицајков наступиће заједно са једним од наших најталентованијих продуцената Игором Јадранином, а програм на највећој aндергрaунд бини у земљи затвориће Никола Вемић.

Велико интересовање за Lovefest камп

Смештајни капацитети у Врњачкој Бањи су већ сада готово попуњени, а они који желе да од посете фестивалу направе праву авантуру могу да резервишу своје место у Lovefest кампу. Тренутна цена камп улазнице је 15 ЕУР, а карте се могу купити у свим пословницама Eventim-а и Gigstix-a или наручити путем www.lovefest.rs.

У продаји једнодневне улазнице

За оне који нису у могућности да на фестивалу бораве сва три дана, од сада могу да купе једнодневне улазнице. Као и за акцију у оквиру које за три купљене карте четврту добијате бесплатно и дневне карте могуће је наручити на кућну адресу путем сајта www.lovefest.rs. или купити у свим пословницама Eventim-а и Gigstix-a.

Настави са читањем

Популарно