Останимо у контакту

Забава

Heineken Lovefest: 5 ствари које морате да знате

Незапамћено интересовање публике и вртоглава продаја карата довела је до рекордног броја посетилаца, који ће од 3. до 5. августа са свих страна света стићи на „Heineken Lovefest“. Током три фестивалска дана процењује се да ће у Врњачку Бању доћи више од 100.000 људи, а ово су ствари које морате да знате.

Ако нисте, потражите смештај већ данас

Смештај у Врњачкој Бањи је готово распродат, а још покоја соба може се наћи у „Lovefest“ хотелу, који је смештен надомак H2O бине. У потпуно реновираном хотелском комплексу, посетиоцима су на располагању двокреветне и трокреветне собе, а више информација могу се наћи на www.lovefest.rs.

Најбоља забава је увек у кампу

Ако желите да од свог боравка на фестивалу са пријатељима, направите праву авантуру, онда је камп најбољи избор за смештај. Неколико стотина кампера са свих страна света биће смештено у зеленој оази недалеко од фестивалске локације, а све госте тамо очекују бројна изненађења. Нећете морати да бринете где да напуните ваш мобилни телефон, јер ће Huawei обезбедити посебан простор за одмор и пуњење телефона.

lovefest_2014_pjermedia-3

Фото: ПјерМедиа/Никола Младеновић

Токени су једино средство плаћања и ове године

Као и претходне године и овог лета на „Heineken Lovefest“ храна, пиће, сувенири и разне услуге и активности моћи ће да се плате једино Lovefest токеном. Токени ће од почетка, па до краја званичног дела програма током сва три дана моћи да се купе у Токен кућицама, које ће бити постављене по читавој фестивалској локацији, а уз куповину већег броја токена посетиоце очекују поклони.

lovefest_2014_pjermedia-26

Фото: ПјерМедиа/Никола Младеновић

Ево шта не смете да унесете на фестивал

Обожаватељи маски и селфи штапова мораће своје омиљене предмете ове године да оставе код куће, јер њихово уношење није дозвољено на фестивалску локацију. Међу стварима које такође нећете моћи да унесете са собом су и оружје, музички инструменти, кућни љубимци, велики кишобрани, маске, ласери, ранчеви и велике путне торбе. За фестивалску локацију прихватљиви су мали кишобрани, чепови за уши, шминка, заставе, мали пешкири, као и осмех и одлично расположење.

pjermedia_lovefest_2015-12

Фото: ПјерМедиа/Никола Младеновић

22. јула тачно у 20 часова очекује вас ново изненађење!

Слоган Next Level итекако пристоји овогодишњем издању фестивала љубави, јер све посетиоце чека још једна велика новост! Уколико међу првима желите да сазнате које велико изненађење припрема Heineken Lovefest пратите facebook страницу фестивала и 22. јула тачно у 20h откријте шта вас још чека од 3. до 5. августа у Врњачкој Бањи.

 
Настави са читањем

Популарно