Останимо у контакту

Забава

Завршено једанаесто издање фестивала љубави за памћење

После успешног завршетка Heineken Lovefest-а, који је од 3. до 5. августа трајао у Врњачкој Бањи, више од 100.000 људи из целог света богатије је за још једно посебно фестивалско искуство, а Србија је добила музички догађај светских размера. 


У протекла три дана фестивал су посетили млади из више од 36 земаља, а на чак пет бина ове године попело се преко 200 извођача. Највеће изненађење фестивала било је представљање нове бине 99 и специфичног концепта који људима пружа потпуно ново фестивалско искуство, док су сценографија, као и уређење читаве локације засенили сва претходна издања фестивала. 

Светске звезде одушевљене фестивалом љубави 

pjermedia_lovefest_050817-37

Фото: ПјерМедиа / Никола Младеновић

Тренутно најтраженије светске звезде међу којима су Мацео Плекс, Лучиано, Локо Дајс, Матадор, Карл Креиг, Мал Граб и многи други потпуно су очарани локацијом, као и чињеницом да тако мало место, као што је Врњачка Бања, има посебан значај на светској фестивалској мапи. Тако је Мал Граб одлучио да свој боравак продужи за још један дан и ужива на фестивалу, док је већина извођача са својим фановима на друштвеним мрежама поделила сценографију фестивала и прелепе призоре масе испред њих. 

pjermedia_lovefest_050817-16

Фото: ПјерМедиа / Никола Младеновић

Звезда последње фестивалске ноћи био је Мацео Плекс, који је публику загрејао за сада већ традиционално затварање званичног програма уз Марка Милосављевића и Дејана Милићевића. На Smirnoff ICE Energy Stage-у све посетиоце изненадио је легендарни наступ америчких музичких асова Jamie 3:26, Altona Milera и Joe Clossel-a. Последња фестивалска ноћ на Јаcк Live Stage-у прошла је у знаку панк музике, а обележили су је наступи група Попечитељи и КБО!, као и легендарни Гоблини. 

Још најмање два догађаја до краја године

Недавним лансирањем нове апликације, Heineken Lovefest не само да је изненадио кориснике специјалним погодностима, већ и најавио чак два велика музичка догађаја до краја године у престоници. Седмог октобра у београдски Хангар стижу Chris Liebing и DJ Deep, док ће у новембру бити одржано друго издање Lovefest Experience-а, а са Симфонијским оркестром РТС-а наступиће легендарни Дерик Маy, као и популарни и талентовани пијаниста Франческо Тристано. Улазнице се већ могу наћи у продаји на www.lovefest.rs, као и у свим пословницама Евентима и Гигстиxа

Настави са читањем

Популарно