Останимо у контакту

Забава

„Друштво, ко вози кући?“ бесплатан превоз за посетиоце Belgrede Beer Fest-а из већих градова Србије

Акција „Друштво, ко вози кући?“, коју компанија Heineken Србија већ пету годину организује у оквиру Belgrade Beer Fest-а, а чији је циљ промовисање важности одговорне конзумације и ове године омогућиће бесплатан превоз посетиоцима београдског фестивала пива. Поред бесплатног превоза до четири кључне тачке у Београду, обезбеђени су безбедни долазак и повратак за посетиоце из Новог Сада, Ниша и Крагујевца. 

Бесплатан превоз у Београду обавља се до четири кључне тачке, као и претходних година: главна Железничка станица – Сајам – Баново брдо, Трг Републике, ТЦ Пирамида и линија до Земунског кеја. Аутобуси крећу сваких пола сата на јасно обележеним станицама код Ушћа и возе док траје фестивал. За бесплатан превоз у Београду нису потребне пријаве. 

Пријаве за бесплатан превоз од и до Новог сада, Ниша и Крагујевца могуће су путем адресе belgradebeerfest@gmail.com. У е-маилу пријаве треба невести пуно име и презиме, број телефона, град из којег се путује за Београд, као и информације да ли се пријављујете само за долазак на фестивал, само за повратак или за повратну карту за превоз. Пријаве трају до суботе, 12. августа 2017. године, до 12 часова, и број места је ограничен. Пријаве које не садрже наведене податке неће бити узете у обзир. Више информација о условима пријаве, као и ред вожње за сваки од градова, потражите на www.belgradebeerfest.com или www.heinekensrbija.rs.

Бесплатан превоз реализоваће се у сарадњи са Градским саобраћајним предузећем Београд (ГСП) и Пословним удружењем друмског саобраћаја „Србијатранспорт“.

Настави са читањем

Популарно