Останимо у контакту

Музика

A State Of Trance 550 fan paketi 10+1

Zbog velikog interesovanja za grupne dolaske na trens spektakl „A State of Trance“  3. marta u Beogradskoj areni, Insomnia Global SEE omogućila je posebnu povoljnost za grupnu kupovinu regularnih ulaznica. Od četvrtka, 9. februara, u prodaji su „ASOT 550 Fan paketi: 10 + 1“, kojima se kupovinom 10 regularnih ulaznica dobija 1 gratis.

 Regularna cena karte iznosi 2.900 dinara (pristup nivoima 100, 200 i 400) a na raspolaganju su prodajna mesta u Srbiji: blagajna Beogradske arene, Ušće Shopping Center, Bilet centar, Gigstix u Novom Sadu kao i  online prodaja putem sajtova: gigstix.com, tickets.rs i ig-see.com. Sve informacije mogu se naći na adresi www.ig-see.com i na zvaničnoj Facebook strani: facebook.com/ ASOTBelgrade.

Armin van Buuren

Foto: PROMO

Globalni trens spektakl, Armin van Bjuren (Armin van Buuren) i A State Of Trance konačno nastupaju u Srbiji, što predstavlja dvostruku premijeru u Beogradskoj areni! Ovaj događaj organizuje  Insomnia Global SEE, organizator zaslužan za prethodni i budući Sensation u Srbiji. Pored Armina u Beogradu će nastupiti značajna DJ imena današnjice: Andy Moor, Dash Berlin, Judge Jules, Markus Schulz, Setrise i Simon Patterson.

Arminov  A State of Trance (ASOT)  je jedan od najomiljenijih radijskih programa na svetu, koji svoje jubileje slavi organizovajem velikih događaja na dva kontinenta u trajanju od četiri nedelje. Ove godine, ASOT 550 kreće iz Beograda, koji je prvi među samo 6 gradova na svetu koji će biti domaćini ovom nesvakidašnjem spektaklu (ostali gradovi: Moskva, Kijev, Los  Anđeles, Majami i Den Boš).

A State Of Trance dovešće u Beograd mnogobrojne fanove širom sveta, kao što  se dogodilo i 2011. godine kada je Insomnia Global SEE organizovala Sensation, takođe u Beogradu.

Armin van Bjuren je već četiri godine za redom proglašen za najboljeg  DJ-a na listi “DJ Mag Top 100”, osvojio je nagradu za “Najbolji Mix radijski šou” na Zimskim muzičkim konferencijama 2006, 2007, 2008, 2009 i  2011.  Armin je, najavivši novu turneju, izjavio: “Kao i prošle godine, želim ponovo sve da uradim tako da ASOT 550 pretvorim u prvoklasni svetski događaj. Veoma se radujem što ću ovaj doživljaj podeliti sa svim slušaocima, posetiocima i DJ-evima!”

A State of Trance je veoma popularan šou više od deset godina. To je jedan do napopularnijih i najomiljenijih nedeljnih radijskih programa sa preko 15 miliona slušalaca u 26 zemalja,  preko 30 radio stanica širom sveta kao i putem satelita i internet radija.

Настави са читањем

Популарно