Останимо у контакту

Музика

A State of Trance – Love invasion

Dan zaljubljenih doneće posebnu pogodnost svim  fanovima Armina van Bjurena i A State Of Trance koji žele da uživaju u svetskom trens spektaklu 3. marta u Beogradskoj areni.  Love Invasion planiran je za 14. i 15. februar kada se kupovinom jedne ulaznice dobija 50% popusta na kupovinu druge karte!  Ova posebna akcija trajaće samo tokom navedena dva dana i odnosi se na kupovinu regularnih ulaznica po ceni od 2.900 dinara, koja omogućava pristup nivoima 100, 200 i 400.

Na raspolaganju su prodajna mesta: blagajna Beogradske arene, Ušće Shopping Center, Bilet centar, Gigstix u Novom Sadu kao i  online prodaja putem sajtova: gigstix.com, tickets.rs i ig-see.com. Sve informacije mogu se naći na adresi www.ig-see.com i na zvaničnoj Facebook strani: facebook.com/ ASOTBelgrade.

Armin van Bjuren najavio je lansiranje svetske turneje ASOT 550 u čuvenom londonskom klubu „Ministry of Sound“ 1. marta od 20 do 22 časa (po našem vremenu), a cela žurka prenosiće se uživo preko live stream-a na kanalu A State of Trance (ASOT), koji  je jedan od najomiljenijih radijskih programa na svetu i svoje jubileje slavi organizovajem velikih događaja na dva kontinenta.

Ove godine, svetska turneja ASOT 550 kreće 3. marta iz Beograda, koji je prvi među samo 6 gradova na svetu koji će biti domaćini ovom nesvakidašnjem spektaklu (ostali gradovi: Moskva, Kijev, Los Anđeles, Majami i Den Boš). Ovaj događaj organizuje Insomnia Global SEE, organizator zaslužan za Sensation u Srbiji.

U Beogradu nastupaju: Andy Moor, Armin van Buuren, Dash Berlin, Judge Jules, Markus Schulz, Setrise, Simon Patterson.

A State of Trance je veoma popularan šou više od deset godina. To je jedan do napopularnijih i najomiljenijih nedeljnih radijskih programa sa preko 15 miliona slušalaca u 26 zemalja,  preko 30 radio stanica širom sveta kao i putem satelita i internet radija.

Настави са читањем

Популарно