Останимо у контакту

Политика

Предата изборнa листa СПС-ПУПС-ЈС

Градској изборној комисији у Крагујевцу коалиција Социјалистичка партија Србије-Партија уједињених пензионера Србије и Јединствена Србија предала је изборну листу одборничких кандидата. Назив листе је Ивица Дачић-Социјалистичка партија Србије (СПС), Партија уједињених пензионера Србије (ПУПС), Јединствена Србија (ЈС) – проф.др Славица Ђукић Дејановић.

Носилац листе је проф.др Славица Ђукић Дејановић а први на листи је доктор ветеринарске медицине Зоран Прокић. Изборна листа СПС-ПУПС-ЈС на предстојећим локалним изборима на збирној листи и на гласачком листићу биће под редним бројем седам.

Доктор ветеринарске медицине Зоран Прокић први на листи обраћајући се новинарима истакао је да су очекивања коалиције СПС-ПУПС-ЈС да победи 6. маја.

“Сматрамо да имамо најјачу листу, најјаче кадрове и да ће грађани да препознају, и у нашим кадровима и у нашем програму оно право за решавање њихових социјалних проблема пре свега, у смислу већег запошљавања и решавања проблема сиромаштва у граду Крагујевцу“.

Градска изборна комисија је на својој петнестој седници прогаласила као седму, изборну листу Ивица Дачић – Социјалистичка партија Србије (СПС), Партија уједињених пензионера (ПУПС), Јединствена Србија (ЈС) – проф.др Славица Ђукић Дејановић -.

Настави са читањем

Популарно