Останимо у контакту

Вести

Upozorenje za SENSATION fanove

Kao i prošle godine, pojavili su se oglasi na internetu u kojima se nude lažne ulaznice za spektakl Sensation po cenama nižim od zvaničnih. Iako je u međuvremenu došlo do značajnog porasta kursa evra u odnosu na dinar, dinarske cene ulaznica su za sada nepromenjene.

Da podsetimo, ulaznice za Sensation iznose 7000 dinara za regularnu kartu, 14.000 dinara za VIP Deluxe i 21.000 dinara za Sky Deluxe, što je isto kao prošle godine.

Ukoliko ne dođe do stabilizacije kursa dinara, sredinom aprila je moguće usklađivanje dinarske cene ulaznica.

Karte koje se nude ispod navedenih cena i van regularnih kanala prodaje predstavljaju pokušaj obmane.

Regularna prodaja ulaznica moguća je ISKLJUČIVO preko ovlašćenih distributera: na Card Service, Eventim i Gigstix prodajnim mestima, kao i na sajtovima sensation.com, tickets.rseventim.rs i gigstix.com.

Za Sky Deluxe  ulaznice, kojih je ostalo veoma malo,  kontaktirajte vip@insomnia-global.com.


Sve informacije  o spektaklu u Beogradu, Sensation Innerspace, koji se održava 12. maja u Beogradskoj areni,  mogu se naći na:

sensation.com
ig-see.com
facebook.com/sensation.serbia
twitter.com/SensationSerbia

 Nakon veoma uspešne premijere održane prošle godine, Sensation se vraća u Beograd 12. maja. Beogradska arena postaće “Innerspace” – duhovno muzičko iskustvo uz prisustvo hiljada ljudi iz zemlje i sveta. Sudeći po imenima izvođača, biće to noć za pamćenje: Mr. White, Fedde Le Grand, Dennis Ferrer, Daniel Sanchez & Juan Sanchez, Sunnery James & Ryan Marciano  i  Hardwell.

 

Настави са читањем

Популарно