Останимо у контакту

Култура

„Газде“ на сцени БДП-а

Хит представа крагујевачког Књажевско-српског театра „Један човек, двојица газда“ која се са великим успехом игра на матичној свени још од почетка маја ове године имаће своју београдску премијеру у недељу 28. октобра у Београском драмском позоришту.

Представу рађену по комаду британског писца Ричарда Бина, која је актелни позоришни хит и на лондонском Вест Енду и њујоршком Бродвеју режирао је Небојша Брадић, и недавно је успешно
гостовала на позоришним смотрама и фестивалима попут „Тузланских позоришних дана“ и шабачкој позоришној ревији „Театар на правом путу“ где је проглашена за најбољу представу ове манифестације.

У представи играју глумци: Владан Живковић, Сања Матејић, Саша Пилиповић, Милош Крстовић, Исидора Рајковић, Александар Милојевић, Миодраг Пејковић, Катарина Митровић, Иван Видосављевић и други, а састав ВИС „Газде“ који својим музицирањем мами аплаузе публике и чији је ЦД летос објављен у продукцији крагујевачког Театра сачињавају музичари: Владимир Лазаревић, Драгослав Танасковић, Никола Милојевић и Иван Филиповић.

Почетак београдске премијере представе „Један човек, двојица газда“ крагујевачког Књажевско-српског театра је на сцени Београдског драмског позоришта „Раде Марковић“ 28. октобра у 20 сати.

 

Настави са читањем

Популарно