Останимо у контакту

Бизнис

НИС Петрол отворио модерну бензинску станицу на Аеродрому

Нафтна Индустија Србије је јуче свечано пустила у рад савремену бензинску станицу у насељу Аеродром, у Крагујевцу. Објекат је реконструисан према европским стандардима и брендиран према новом, триколорном бренду НИС Петрол. Уз квалитетну услугу и понуду висококвалитетног горива – европремијума БМБ 95, евродизела, ауто-гаса, као и БМБ 95 и Д2, у асортиману је широк избор моторних уља, савремено опремљен мини-маркет, кафе-бар, као и простран паркинг. 

На бензинским станицама НИС Петрола у току је низ акција. Поред регресираног горива за пољопривреднике, сва физичка лица могу да остваре попуст на купљено дизел-гориво у вредности већој од 1.000 динара – 3 динара попуста за литар дизела (Д2) и 1,5 динара попуста за евродизел. НИС Петрол нуди могућност куповине атрактивних путних торби и додатног прибора из колекције  „GoodYear“, с попустима до 80 одсто. Као посебан поклон поводом отварања, од 1. децембра на овој бензинској станици цене свих врста деривата биће снижене за 2 динара по литру.

Модернизација бензинских станица под триколорним брендом НИС Петрол резултат су тежње наше компаније да послује по европским стандардима и континуално ради на унапређењу квалитета горива и услуга. Желимо да свим потрошачима понудимо доступан и модеран српски бренд који се непрестано унапређује, истакла је Надежда Коробејникова, директорка Дирекције малопродаје НИС-а.


.

Настави са читањем

Популарно