Останимо у контакту

Бизнис

Водећи светски сајам за индустрију пића и течне хране „Drinktec 2013“

У Медија центру у Београду  одржана је конференција за новинаре на којој је представљен предстојећи сајам за индустрију пића и течне хране „Drinktec 2013“ који ће се одржати  од 16. до 20. септембра 2013. на Новом сајму у Минхену.

Сајам Drinktec је највећи светски догађај у индустрији пића и течне хране. Представља се комплетан процесни ланац: од производње, преко пуњења и паковања, као и маркетинга у области пића и течне хране. Сајам Drinktec се организује на сајамском простору Messe Munchen у 12 сајамских хала, као и у конгресном центру унутар сајма, и простире се на површини од 132.000 квадратних метара. Drinktec се одржава сваке четврте године, ове године у термину од 16. до 20, септембра у Минхену.

drinktec_02

Једна важна карактеристика сајма Drinktec је његова интернационалност и то у погледу излагача и посетилаца. Последњи пут је било 57% страних излагача. Од 50-их година број излагача се стално повећавао, а тренд је настављен и последњих 10 година, упркос бројним мерама за рационализацију и консолидацију.

На 80.000 квадрата сајамског простора, Drinktec представља процесну технику за производњу  и прераду пића, млека и течне хране.  Тачно две трећине излагача ће на сајму излагати технологију за производњу, пуњење и паковање воде, сокова и безалкохолних пића.

drinktec_04

Према речима Beatrix Fraese, руководиоца сектора  за машине и пића сајам Drinktec нуди највећу и најобухватнију интернационалну платформу за реализовање кративних идеја у индустрији пића. Свако ко је макар и маргинално повезан са производњом, флаширањем, паковањем или маркетингом у бранши пића, не може да заобиће сајам Drinktec, рекла је Beatrix Fraese.

Улазницу са сајам 2013. је најбоље купити преко интернета. Цена дневне улазнице купљене преко интернета износи 28 евра, а купљене на сајму 55. евра. Више информација може се наћи на адреси: www.drinktec.com

Настави са читањем

Популарно