Останимо у контакту

Технологија

Дан безбедног интернета у Шопинг центру Крагујевац Плаза

У уторак, 5. фебруара, од 16 до 21 часова, Шопинг и забавни центар Крагујевац Плаза биће домаћин Дана безбедног интернета, међународног догађаја за родитеље и њихову децу посвећеног едукацији о безбеднијем коришћењу интернета.

Слоган Дана безбедног интернета 2013. је „Повежи се и поштуј другог“. Придружите нам се на штанду Дана безбедности интернета у Food Court-у  Шопинг центра Крагујевац Плаза, где ће сви учесници имати прилику да се упознају са потенцијалним опасностима интернета и науче како да се заштите, али и како да поштују друге кориснике. Посетиоци ће моћи да добију савет и науче како да пренесу то знање на друге.

Дан безведног интернета је заједнички подухват Б92 и Save the Children International.

Са данашњом доступношћу интернета деци, наша одговорност као родитеља је да их научимо њиховим правима и одговорностима као корисник интернета, и да као породица будемо свесни опасности када својој деци дозвољавамо приступ овој врсти друштвених мрежа.

Крагујевац Плаза позива све породице из Крагујевца и целог региона Шумадије да их посете и науче како да користе интернет на безбедан и одговоран начин.

Настави са читањем

Популарно