Останимо у контакту

Култура

„До голе коже“ на Данима комедије у Јагодини и Бјељини

Крагујевачки Књажевско-српски театар у понедељак, 25. марта наступиће у званићном – такмичарском делу 42. фестивала Дани комедије који се одржавају у Јагодини.

Крагујевачко позориште наступиће на фестивалу комедија са хит представом „До голе коже“ рађеном по причи Стефана Синклера и Антонија МекКартена. Представу је режирао немачки редитељ Пјер Валтер Полиц, а у њој играју глумци Театра: Влада Живковић, Никола Милојевић, Александар Милојевић, Иван Видосављевић, Здравко Малетић, Чедомир Штајн, Братислав Славковић, Ненад Вулевић и Драгослав Танасковић.

Јагодински Дани комедија завршавају се проглашењем победника и доделом награда у среду, 27. марта, а већ сутрадан, у четвртак 28. марта крагујевачко позориште ће са истом представом наступити и на Данима комедије у Бјељини који се ове године, по 12. пут одржавају од 25. до 29. марта. Сем крагујевачког Театра у такмичарском делу бјељинског фестивала учествоваће још и позоришта из Београда: „Славија“ Театар и Установа културе „Вук Караџић“ као и Народно позориште Републике Српске из Бања Луке.

Настави са читањем

Популарно