Останимо у контакту

Спорт

У недељу ватерполо дерби Раднички и Звезда

Поводом дерби сусрета другог дела првенства, између ватерполиста Радничког и Црвене Звезде, који се игра на крагујевачком базену СЦ „Парк“, у недељу од 17 часова, данас је на затвореном базену СЦ „Парк“, одржана конференција за медије, на којој су говорили помоћни тренер Дејан Јововић, голман Здравко Радић и играч Ђорђе Филиповић.

Обе екипе у досадашњем делу сезоне оствариле су максималан учинак, па победа доноси титулу првака, а самим тим и лакшег противника у play off-у.

Очекује нас тешка и неизвесна утакмица- прави дерби, са изузетно квалитетним противником. Ишчекујемо меч који неће бити ни мало лак. Морам да напоменем да је отежавајућа околност то што су тројица играча повређена и надам се да то неће утицати на крајњи резултатсматра Дејан Јововић.

Голман Радничког, Здравко Радић, очекује да ће Раднички на предстојећем мечу освојити три бода, који им фале да будемо први након лигашког дела.

Утакмица са Звездом је прави српски дерби. Иако ће бити тешка утакмица, највероватније са мало голова, надамо се победи. Звезди ће свакако бити теже на нашем терену и пред нашом публиком. Позивам све навијаче да нам се придруже како би нам дали подршку као што су то учинили и у Фиренцирекао је Здравко Радић.

Лево крило Радничког, Ђорђе Филиповић свестан је значаја подршке навијача у оваквим утакмицама.

Сматрам да сутрашњи меч са Звездом одлучује о првом месту, што не решава ништа, али уколико победимо имаћемо предност домаћег терена у play off’у. И ми и Звезда имамо добре резултате што нам даје велико самопоуздање. Надамо се победи и подршци навијача као у првој финалној утакмици Купа Европе у Италији. Захваљујемо се на подршци навијача и надамо се да ће бити увек уз нас, а ми ћемо се одужити победамарекао је Филиповић.

Настави са читањем

Популарно