Останимо у контакту

Забава

Брејкерс, Хладно пиво и ККН на Арсеналу 3

Легендарни Партибрејкерс, панк-рокери Хладно пиво и алтернативци Канда, Коџа и Небојша (ККН), уз раније најављене Гоблине и Бабе, наступиће на главној бини Арсенал фесту 3 који ће бити одржан 27, 28. и 29. јуна у Крагујевцу.

„Са пуном артиљеријом долазимо да растуримо публику Арсенала“, поручује Зоран Костић-Цане, фронтмен Брејкерса који припремају нови албум радно назван „Сиротињско царство“, али још увек није познат датум његовог изласка.

Хладно пиво, познато по регионалним хитовима „Није све тако сиво“, „Само за тај осјећај“ и „Езотерија“, долази у Крагујевац са доста новина – до Арсенала ће се огласити са новим синглом, који се не налази на последњем ЦД албуму „Свијет гламура“ (2011) и најављује нову фазу у раду бенда.

Уз то, дошло је до промена у постави, јер после недавног одласка дугогодишњег члана трубача Стипета Мађора Божиновића, Хладно пиво сада поново свира као четворка – певач Миле Кекин, гитариста Зоран Субошић-Зоки, бубњар Младен Субошић-Суба и басиста Крешимир Шокец-Шоки – појачана за придруженог мултиинструменталисту Миљка Киша-Деду.

Први пут на Арсенал фесту наступиће ККН фронтмена Оливера Некатаријевића, један од најзначајнијих београдских бендова поникао у деведесетима, познат по хитовима „Прекиди стварности“, „Штастопојо“ и „Природа“, односно са последњег албума „Манифест“ – „Пашћу у свест“, „Дивни дани“ и „Кафане и рокенрол“.

Улазнице за Арсенал фест 3 могу се у промотивном периоду купити преко мреже Евентим по повлашћеној цени од 1.500 динара за комплет за сва три фестивалска дана! Продајна места у Крагујевцу су Дом омладине Крагујевца и Арена Фун Фацторy Плаза.
Ускоро ћемо саопштити тачан дан наступа Гоблина, Баба, Партибрејкерса, Хладног пива, ККН као и имена осталих извођача Арсенала 3.

Арсенал фест одржава се у јединственом простору на отвореном Кнежевом арсеналу, некадашњој фабрици муниције из 19. века, као и у суседној Заставиној башти. На првом Арсеналу 2011. године наступили су Партибрејкерс, Хладно пиво, Рамбо Амадеус, Jinx, Дубиоза колектив…

Други Арсенал 2012. године поред велике бине, на којој су свирали Stereo MC’s, Therapy?, Rundek Cargo Trio, Psihomodo pop, Darkwood Dub… проширен је за још једну, малу бину у Заставиној башти где су се представили Goribor, Temple of the Smoke, Баобаб, Мрави…

Следи трећи Арсенал фест са три бине и много изненађења.

Настави са читањем

Популарно