Останимо у контакту

Забава

Двојац из Амстердама у Врњачкој бањи : Detroit Swindle на Lovefestu

Detroit Swindle, све популарнији ДЈ састав из Амстердама и велико октриће у свету електронске музике у 2012-ој години, наступиће 3. августа на фестивалу Lovefest у Врњачкој Бањи. То ће бити и први наступ холандског двојца у Србији.

Иако из Амстердама Lars Dales и Maarten Smeets  јединствени музички правац и пут до светског успеха градили су на звуцима Детроита. За модеран ретро хаус звук кажу да је највише заслужна музика тог града током 60-их година, а своје узоре пронашли су и у извођачима као што су Moodymann и Carl Craig.

После великог деби издања 2012-те године, млади Холанђани постали су познати по интернационалној публици и наступали широм света. Реномирани музички часопис DJ Mag одабрао је Detroit Swindle за таленте на које треба посебно обратити пажњу у 2013-ој години, а ту прилику ће имати и публика Lovefest-a 3. августа у летњем амфитеатру у Врњачкој Бањи.

Осим ДЈ састава Detroit Swindle, другог дана фестивала наступиће италијански DJ Butch. Вече пре тога публици ће се представити један од најпознатијих детроитских извођача електронске музике Carl Craig, као и италијански дуо NiCe7 и DJ Darius Syrossian. Током те две фестивалске вечери домаћа подршка биће Никола Вемић и Вук Смиљанић.

Lovefest ће ове године бити одржан од 1. до 3. августа. Осим музичке зоне, фестивал ће имати још девет зона и тиме наставити пројекат развоја омладинског активизма у централној Србији.

Настави са читањем

Популарно