Останимо у контакту

Забава

„Шумадија Фест 2013“ 23. и 24. августа у Крагујевцу

Овогодишњи Шумадија Фест 2013, биће одржан 23. и 24. августа, на простору Шумадија Сајма у Крагујевцу, саопштили су организатори ове манифестације. Организатори су тренутно у преговорима са једним од великана светске DJ сцене, а чије ће име бити накнадно објављено.

На прошлогодишњем фестивалу наступила је група Забрањено пушење, Orhodox Celts, ChBS, док је друго фестивалско вече било резервисано за љубитеље електронске музике, на коме су наступили Makao Band, DJ Muki, TDI Party Crew.

Шумадија фест је дводневни фестивал из области културе који обилује музичким и уметничким активностима. Намера је фестивал доприноси развоју и презентацији кулутре и едукације младих људи и омогући им да учешћем на великом музичком догађају истовремено прате предавања, трибине, радионице, и размењују искуства из унапред одабраних актуелних тема из свих области.

Мотив за покретање фестивала је да се у срцу Шумадије покрене догађај који ће се сваке године дешавати у исто време и који ће допринети квалитетнијем друштвеном животу младих и окупити велики број домаћих и страних посетилаца. Програм фестивала је богат, а заступљени су различити музички правци, као и различите сфере уметности.

Настави са читањем

Популарно