Останимо у контакту

Забава

Изабран бенд који ће наступити пре отварања капија на дан концерта “Tuborg presents Depeche Mode”!

У оквиру промоције концерта Tuborg presents Depeche Mode”, Туборг у сарадњи са фестивалом „Vračar Rocks!“ организовао је у Центру за културу Божидарац јединствено музичко такмичење „Be in Depeche Mode”. А победнички бенд „Plastic Sunday” поред новчане награде за куповину инструмената добиће прилику да наступи на дан концерта Depeche Mode, пре отварања капија.

Више од 20 бендова пријавило се на конкурс, а Топ 5 бендова који су добили највише гласова на Tuborg Facebook страни, наступили су синоћ пред многобројном публиком и трочланим жиријем у саставу-прослављени музичар, фронтмен бенда Електрични оргазам, Срђан Гојковић Гиле, доајенка музичког новинарства Дубравка Дуца Марковић и промотер кампање “Tuborg presents Depeche Mode” глумац Петар Стругар.

Clanovi zirija

Као подршка младим бендовима наступиле су и групе Сви На Под и нова загребачка елецтро-рок сензација Афтер Је Бољи Од Партија, у оквиру кога наступају чланови широм региона популарних састава Elemental и Lollobrigida.



Бренд Туборг,  који се увек везивао за добру музику и најважније музичке догађаје у Србији, са великим задовољством нашој публици представиће концерт музичких великана Depeche Mode, као и наступ бенда „Plastic Sunday” који ће загрејати публику пре отварања капија.

Београд ће бити седма по реду станица на великој турнеји Depeche Mode која отпочиње 4. маја у Ници, а у оквиру које ће одржати 39 концерата у 25 европских држава.

Улазнице за концерт у Србији могу се купити онлине путем сајта www.gigstix.com, као и у Corner шоповима широм Србије. Цена улазнице за партер износи 3990 динара, фан пит улазнице су 5990 динара, а ВИП улазнице износе 9900 динара.

Настави са читањем

Популарно