Останимо у контакту

Забава

Бајага, Ева Браун, Репетитор, Ритам Нереда на Арсеналу 2013!

Бајага и Инструктори, Ева Браун, Ритам нереда, Репетитор, КБО! и Перо Дефформеро придружили су се извођачима трећег Арсенал феста, који ће бити одржан 27, 28. и 29. јуна у Крагујевцу.

„Арсенал из године у годину постаје све значајнији не само српски него и регионални фестивал, и драго ми је што ћемо и ми коначно наћи у тој причи“, каже Момчило Бајагић, чији бенд наступа друге вечери 28. јуна на главној бини у простору на отвореном Кнежевом арсеналу, уз крагујевачке панк ветеране КБО! и раније најављене легендарне Партибрејкерсе и алтернативце Канда Коџу и Небојшу.

Исте вечери, у петак, на суседном „Гарден Стаге-у“ свирају чак три новосадска бенда – уз култне панкере Ритам нереда и метал-фолкере Перо Дефформеро, наступиће и раније најављени алтернативци Грате.

Последње вечери Арсенал феста у суботу 29. јуна на главној бини, где свирају најпопуларнији регионални панк бендови и Хладно пиво и Гоблини, програм завршавају узданице београдске алтернативне сцене Репетитор. На „Garden Stage-у“ после домаћих Попечитеља и крушевачких реге мајстора Заа на реду је и култни поп састав Ева Браун.

Никад нисмо свирали у Крагујевцу! Било је пар пута неких договора, али једноставно никад се нису поклопиле ствари, а и ми смо познат као лењ бенд па никад нисмо успели да то изведемо. Сада је коначно прилика да се одужимо на прави начин крагујевачкој публици„, каже гитариста и певач Горан Васовић.

Легендарни Смак после више од 15 година паузе наступиће у матичном Крагујевцу 27. јуна, као главне звезде Арсенал феста, а пре њих на главној бини свираће крагујевачки Тхимбле. Култне Бабе прве вечери фестивала у четвртак свирају на „Гарден Стаге-у“.

Идуће недеље биће познат комплетан списак извођача и сатница Арсенал феста 3.
Улазнице за Арсенал фест 3 могу се купити преко мреже Евентим по ценама: комплет 1.500 динара, појединачна карта за прво вече 900 динара, за друге две вечери по 700 динара. Ове цене важе до 31. маја, а од 1. јуна биће нешто скупље.

Настави са читањем

Популарно