Останимо у контакту

Забава

Дејвид Гета на EXIT-у: Журка која се не пропушта!

Дејвид Гета, најуспешнији ДЈ и продуцент свих времена, приредиће на легендарној Dance Арени највећу журку ове сезоне! Добитник два гремија, вишеструки титулар престижне награде „најбољи светски ДЈ“, човек чији хитови имају преко 2 милијарде онлajн прегледа, приредиће спектакл који ће се дуго препричавати.

„Дејвид Гета је у последњих неколико година прерастао оквире ДЈ-инга и постао један од најпопуларнијих музичких извођача на свету. Његову овогодишњу турнеју прати до сада невиђена аудио и визуелна продукција, због које ће Dance Арена доживети праву Р:еволуцију. Очекује нас експлозија позитивне енергије која се никако не сме пропустити.“ – изјавила је Карен Jaнг, програмски директор Dance Арене.

Наступи на ЕXIТ-овој тврђави су посебан доживљај. Српска публика ми је увек давала много љубави, и поручујем им да се спреме за схоw какав до сада нису искусили“ – изјавио је Гета.

ЕXIТ-ова Dance арена ће у суботу 13. Јула, захваљујући Гети, бити поприште најлуђе журке на планети. Француски уметник пружиће публици фестивала незабораван шоу користећи сваки трик – од пумпајућих техно ритмова до вртоглавог електро звука, и наравно, великих хитова које је остварио у сарадњи са највећим именима данашњице – Snoop Dogg, Rihanna, Madonna, Nicki Minaj, Kelly Rowland, Flo Rida, Usher, Afrojack, Estelle, и многи други. Са хит сингловима попут “When Love Takes Over”, “One Love” „The World is Mine“, “Turn Me On” и на десетине других, остаће забележен као један од најуспешнијих продуцената свих времена.

Дејвид Гета је прешао огроман пут – од паришке aндергрaунд сцене до насловница великих магазина и црвених тепиха, захваљујући опсесивном нагону за учесталим напретком. Емитован је на хиљаде сати на светским радио станицама и освојио све клубове од Токија до Ибице.

Долазак у Нови Сад директно са најбољих светских журки и резидент наступа на Ибици створиће журку свих журки која комбинује мноштво утицаја и најпрепознатљивијих хaус нумера свих времена. Љубитељи добре журке из 60 земаља света настаниће Dance Арену како би посведочили несвакидашњем спектаклу. Шоу коју овај ДЈ приређује, као и јединствена атмосфера ЕXIТ Фестивала учиниће врело новосадско лето једним од највећих и најексклузивнијих ДЈ догађаја планете у 2013. години.

Настави са читањем

Популарно