Останимо у контакту

Технологија

Свечана додела диплома победницима конкурса „Буди Вип студент“

На свечаном пријему који је данас организован у просторијама компаније Вип мобиле, 20победника пројекта„Буди Вип студент“, који су према оцени стручног жиријаостварилинајбоље резултате током захтевног процеса селекције примилоје дипломе и вредне награде. Поред плаћене стручне праксе током летњих месеци у Випу и едукативних семинара из области пословних вештина, новој генерацији Вип студенатаприпале суи вредне награде у виду нотебоок рачунара и смарт телефона најновије генерације.

„Великоинтересовањестудената за овај пројекат показало је да се млади у Србији све више интересују за усавршавање у области телекомуникација, као и за рад у нашој компанији, што нас посебно радује. Поносни смо што ће ови млади људи своје прво радно искуство имати управо у Випу, и то у оквиру пројекта кроз који смо у последњих 6 година пронашли неке од наших најталентованијих кадрова. Уверен сам да ће Вип студенти знати најбоље да искористе двомесечну праксу у Випу, а ми ћемо им пружити сву подршкуда се припреме за веома конкурентно тржиште рада и да се едукују за будуће стручњаке у телекомуникацијама“, истакао је Дејан Кастелиц, директор/ЦТО у компанији Вип мобиле.

Вип стипендијама награђено је седам студената Факултета организационих наука у Београду, четири студента Економског факултета у Новом Саду, по два студента Економског факултета у Београду, Електротехничког факултета у Београду, новосадског Факултета техничких наука и Електронског факултета у Нишу, као и један студент Економског факултета у Крагујевцу.

Настави са читањем

Популарно