Останимо у контакту

Забава

Загревање за ЕXIТ почиње! Р:Еволуција на најлуђим локацијама у Србији

Како бисте се што боље припремили за ЕXIT фестивал 2013. и Р:Еволуцију, ЕXIT у сарадњи са Tuborg-ом и Burn-ом организује низ промотивних журки током јуна и јула у чак 8 градова Србије!

Terry Francis, Alexandar Kowalski, Ian Pooley, DBridge, Nathan Coles постараће се да Burn Road to EXIT журке буду незаборавне. Simon Lee (Faze Action), Coqui Selection, Lissat & Voltaxx и многи други, забављаће вас на догађајима под називом Serbia Dance Tuning. Припремите се за луд провод на тврђавама, у напуштеним хангарима, и на местима за које сте увек мислили да су савршена за овакве догађаје.

Само на овим журкама, кроз акцију “Сви путеви воде на ЕXIT” биће омогућена прилика свим љубитељима фестивала да обезбеде себи попуст у износу од 1.000 динара за пакет који обухвата петодневну улазницу за ЕXIТ, превоз и смештај,  чија је почетна цена 7.990 динара.

Прва журка у низу на турнеји, под називом Serbia Dance Tuning, заказана је за 7. и 8. јун у Нишу, на познатој Нишкој тврђави, где ће наступити DJ Simon Lee, из познатог британског бенда Faze Action, Kalson, Aćim i Funky Junkie.

Одмах потом, 14. и 15. јуна очекује нас луд викенд у Суботици (Burn Road to Exit) у аутокампу Палић, и у Смедереву, на тврђави. У Суботици 14. јуна, наступају Terry Francis, Lale, Ascaloon, Chrono, Kibs и DFNDRдок ће нас у Смедереву 15. јуна, забавити Alexandar Kowalski, Marko Milosavljević, Speedy, Marko Nikolić&Vedran B2B, Tonbe.

За догађаје који ће бити најављени под називом Burn Road to EXIT, улазница ће бити чеп од било које Burn амбалаже. Док за све Serbia Dance Tuning журке, улазнице се могу набавити код официјалног Туборг промо тима у граду где се догађај одржава.

Одмах потом, журке се спремају за следеће градове: Чачак, 21.06.; Крагујевац, 22.06.; Нови Сад, 22.06.; Зрењанин 06.07.  и Панчево 06.07.

Настави са читањем

Популарно