Останимо у контакту

Спорт

Отвара се „Sport Shop“ у Areni Fun Factory

У недељу, 02.02.2014. године од 21:30 у простору Арене Спорт & Fashion caffe-а, биће одржана велика журка Арене, Wild Boars тима и ватерполо клуба „Раднички“.

Ова три победничка тима ће овом приликом ујединити своју успешну сарадњу и кроз отварање Sport Shop-а, простора који ће нудити све навијачке и спортске реквизите на једном месту. У Sport Shop-у грађани ће моћи да пронађу све што је потребно за куглање, ватерполо или за амерички фудбал.

Поводом ове сарадње, у недељу и понедељак све посетиоце очекују и промотивни догађаји. У недељу, од 21:30 до 00:30 у Sport & Fashion caffe-у је одређен простор за спортску журку, коју ће својим изваредним умећем пропратити и познати крагујевачки house duo Sax & Groove.

Одмах након тога, до касно у ноћ, биће организовано заједничко гледање финала NFL Super Bowl-а. Навијачка атмосфера ће бити веома присутна, а Arena Fun Factorу вас позива да будете део те приче.

У понедељак, 03.02.2014. од 14х свечано ће бити отворен Sport Shop. Част да први отвори Sport Shop имаће победничка екипа између припадника Wild Boars клуба и ВК “Раднички”, који ће се такмичити у стеличарству.

Настави са читањем

Популарно