Останимо у контакту

Туризам

Flydubai по први пут на Сајму туризма у Београду

Београд 27.фебруар 2014.- Авиокомпанија Flydubia по први пут учествује на Сајму туризма (хала 2 на ниво А), који је отворен данас и трајаће до 2.марта на београдском сајму. Овом приликом, авиопревозник flydubai ће приказати ширење своје мреже као и низ иновативних услуга које пружају својим корисницима. Посетиоци штанда flydubai ће такође бити у прилици да сазнају више о Дубаију као водећој туристичкој дестинацији.

Током сајма, flydubai ће промовисати посебне цене летова из Београда. Повратна карта за Дубаи (Economy Ckass), износиће 260евра укључујући таксе за путовања у периоду од 27. фебруара до 15.априла 2014. године. Повратна карта за Коломбо коштаће 490 евра укључујући таксе (Economy Ckass), у периоду до 31.октобра 2014. године.

Flydubai је једина авиокомпанија која нуди директан лет из Београда до Дубаија три пута недељно. Летом од пет и по сати стижете до Dubai International aerodroma, са кога можете посетити Дубаи или наставити путовање ка једној од 67 дестинација. Почетком ове године, авиокомпанија је покренула бизнис класу, нудећи српским путницима додатни комфор, удобност и флексибилност, док путују.

_MG_0824

Коментаришући учешће флyдубаи авиокомпаније на Сајму туризма, Извршни директор flydubai-ја, Гхаитх Ал Гхаитх, изјавио је: „Београд остаје важна дестинација за flydubai и задовољство нам је што видимо да Срби имају пословне, трговинске и туристичке могућности и користи захваљујући лету за Дубаи. Од почетка летења из Београда 2011.године, и даље смо једина авиокомпанија која пружа директан лет ка Дубаију.“

Сајам туризма у Београду је највећи догађај у домену туризма у југоисточној Европи протеклих 30 година. Прошле године, Сајам туризма је привукао више од 58.000 посетилаца и имао преко 880 излагача из 43 земље, а по свему судећи, ове године тај број ће бити већи.
Карте се могу купити у флyдубаи канцеларији у Београду (011/328-2271) и свим официјалним туристичким агенцијама у Србији.

[box title=“О flydubai-ју:“ color=“#0074fa“] Flydubai настоји да отклони све препреке за путовања и унапреди везе између различитих култура у оквиру своје мреже пословања која се константно шири.

Од почетка свог пословања у 2009.години, флyдубаи је:
• креирао мрежу са више од 65 дестинација, а 17 нових линија покренуто је у 2013. години
• отворио 47 нових линија које претходно нису биле у директној ваздушној вези са Дубаијем или нису биле у склопу линија УАЕ националног превозника из Дубаија
• изградила флоту од 36 авиона, од своје првобитне наруџбине која је износила 50, а која би требало да буде готова до 2015.године

Такође, флексибилност и агилност у пословању компаније flydubai, као младог авиопревозника допринела је укупном економском развоју читавог Дубаија, што је у складу са визијом локалних власти да охрабрује трговински и туристички промет на недовољно искоришћеним тржиштима. За више информација о флyдубаи услугама, молим вас посетите flydubai.com.[/box]

Настави са читањем

Популарно