Останимо у контакту

Туризам

И после Меркура – МЕРКУР

СБ Меркур годинама ради на константном усавршавању. Године улагања и ослушкивања, не само нашег већ и светског тржишта су довеле да позитивног помака у пословању ове Устаанове, а све то је резултирало новинама које су осмишљене да прате светске трендове у здравственом туризму и да задовоље потребе човека модерног доба.

На 36. Међународном сајму туризма у Београду СБ Меркур је представио два нова пројекта који показују да ова Установа, као друштвено одговорна фирма, на иновативан и ефикасан начин води битку за здравље свих који је посете.

merkur_pjermedia

На пресс конференцији, одржаној другог дана Сајма, 28. фебруара, директор СБ Меркур мр др Дејан Станојевић, лекар СБ Меркур др Данијела Карамарковић субспецијалиста исхране и руководилац комерцијалног сектора Слађана Благојевић, су представили новине у пословању ове Установе присутним представницима медија и пословним партнерима.

Једна од новина је цд Меркурова школа здравља, који ће добијати сваки гост при поласку кући. Пролазећи кроз све Меркурове медицинске пакете, који се налазе на овом цд-у, наши лекари ће пацијенте лично подсећати шта никако не смеју да забораве и чега треба да се придржавају како би одржали постигнуте резултате у Меркур и наставили квалитетно да живе. Ми желимо да се и породице наших пацијената и њихови пријатељи такође едукују и да им буду подршка у грађењу здравијег живота.

У зависности од здравственог проблема који наши пацијенти имају, на овом цд-у могу пронаћи савете о правилној исхрани, физичкој активности, начину припреме и давања инсулина, предностима боравка у Меркуру, као и мноштво других корисних информација.

wellness-ctentar

Фото: СБ Меркур

Друга новина у СБ Меркур је Меркурова школа дијабетеса. Уз отпусну листу осигураници РФЗО-а који су били на продуженој рехабилитацији добијаће бесплатан примерак штампаног издања Меркурове школе дијабетеса, како би са применом стечених знања наставили и код куће.

На штанду СБ Меркур, током трајања Сајма, ће свакодневно бити приказивани атрактивни садржаји из богате понуде ове Установе. Сви посетиоци ће имати прилику да се упознају са разноврсним и квалитетним услугама које Меркур нуди својим гостима, као и да искористе могућност сајамског попуста од 10 %.

Новом маркетиншком кампањом, отворено је ново поглавље у пословању СБ Меркур. Нови, савремено конципирани Меркур, са Драганом Николићем као заштитним лицем и под слоганом „Буди здравље“ се у потпуности окреће савременом госту и труди се да добије битку за здравље свих који долазе у ову Установу.

merkur-ispred

Фото: СБ Меркур

Настави са читањем

Популарно