Останимо у контакту

Вести

Град Крагујевац забринут за ”Таково осигурање”

Локална самоуправа крајње забринуто прати ситуацију насталу због одлуке о одузимању дозволе за рад Таково осигурању и изражава дубоко разумевање за протесте људи који су овом одлуком остали без посла.

У саопштењу које је прослеђено медијима, наводи се да Град Крагујевац има пуну свест да то није ни једини ни највећи проблем са којим се град суочава у последње време али је за све, до јуче запослене у овој осигуравајућој кући, свакако највећи. Таково осигурање је, чини се, једина осигуравајућа кућа са седиштем ван Београда и изузетно разгрантом мрежом мањих осигурања широм Србије па је новонастала ситуација не само проблем Крагујевца и крагујевчана већ и многих других.Не треба занемарити ни чињеницу да је Таково осигурање својим пословањем значајно доприносило приливу новца, управљачком потенцијалу и култури предузетништва у Крагујевацу.

Због свега тога менаџмент и сви људи који су били запослени у Таково осигурању увек могу да рачунају на дужну пажњу и одговоран приступ локалне самоуправе града Крагујевца.Наставићемо да пратимо све што се дешава са Таково осигурањем јер је, чини нам се, овај проблем, много важнији од простора који заузима у јавној пажњи, наводи се у саопштењу.

Настави са читањем

Популарно