Останимо у контакту

Спорт

Градоначелник Крагујевца организовао пријем за чланове Атлетског клуба Раднички

Ово је велики успех и на нама је да тај тријумф на адекватан начин пропратимо – рекао је градоначелник Крагујевца Верољуб Стевановић на пријему који је организован за чланове и руководство Атлетског клуба Раднички, који је да подсетимо, прошлог викенда одбранио титулу шампиона државе на Првенству Србије, одржаном на стадиону Чика Дача. Раднички је освојио 10.835 бодова, чак 402 више од другопласираног Партизана.

atletski_savez_gradonacelnik_pjermedia-2

Према речима председника клуба Ивана Павловића, овим резултатом оправдали смо очекивања спортске јавности и пред својом публиком, у веома јакој конкуренцији, остварили изузетан тријумф. Такмичење је било доста тешко, оценио је Павловић и изразио наду да ће успети да уђу у виши ранг такмичења а у догледно време освоје титулу првака Европе. Услови у којима ови млади и таленотовани људи раде и тренирају, казао је Павловић, нису достојни шампиона, али они успевају да се издигну изнад тога.

atletski_savez_gradonacelnik_pjermedia-3

Наша је обавеза као локалне самоуправе, нагласио је Стевановић, да све што је постигнуто у области спорта сачувамо и покушамо да подигнемо на виши ниво како се у тој области не би све свело на Београд и нешто мало на Нови Сад. Без обзира на околности и изузетно тежак економски тренутак можете очекивати, рекао је градоначелник, третман какав заслужујете као екипа и као шампиони.

atletski_savez_gradonacelnik_pjermedia-4
Настави са читањем

Популарно