Останимо у контакту

Забава

Више од 20.000 посетилаца прве вечери фестивала љубави

Осмо издање Lovefest-a, већ прве вечери оборило је све рекорде посећености, а кроз фестивалску капију до првог дана прошло је више од 20.000 људи. Звезда првог дана фестивала љубави био је визионар и легенда електронске музике Jeff Mills, који је готово три сата на ногама држао масу на Fire Stage-у. Пре њега на најватренијој бини фестивала наступили су Kenny Larkin и Robert Hood који ће како каже дуго памтити свој први наступ у Србији.

“Lovefest је невероватан. Када сам видео масу испред бине, једва сам чекао да изађем и почнем сет. Осетио сам велику енергију публике, коју сам вратио кроз музику. Заиста права ствар по којој ћу памтити своју прву посету Србији”, рекао је Robert Hood.

lovefest_2014_pjermedia-8

Програм нове фестивалске бине, Bushmills Live Stage-а званично је отворила легендарна српска група Партибрејкерс. До каја вечери на бини посвећеној љубитељима тврђег звука наступили су Канда, Коџа и Небојша, Frau Casio, ди-џеј Флип, МКДСЛ и многи други.

Burn Energy Stage традиционално је промовисао енергију клабинга на отвореном уз музику коју су пуштали потписници холандског лејбла JEUDI Records Dr Dry и двојац Adana Twins, а јутро је припало београдском ди-џеју Кристијану Молнару.

lovefest_2014_pjermedia-40

Finnebassen наступа на FIre Stage-у

Норвешка звезда Finnebassen ће, уместо Erica Prydz-а који је због здравствених проблема отказао европску турнеју, наступити на главној музичкој бини фестивала. Finnebassen је светску популарност стекао песмама као што су «Touching me» и «If you only knew». Његов правац најбоље описује прљави меланхолични и заводљиви house звук. Тврди да је за његов успех заслужна велика љубав према музици, али и узори као што су Maceo Plex, Solomun, Art Deparment и многи други.

lovefest_2014_pjermedia-37

На Lovefest-у посетиоци са свих страна света

Да се реч о највећем фестивалу љубави чула много даље од границе Србије показују и бројни страни посетиоци који су на фестивал стигли из Велике Британије, Грчке, Турске, Канаде, Русије, Македоније и Црне Горе.

Настави са читањем

Популарно