Останимо у контакту

Забава

Lovefest номинован за најбољи европски фестивал

Lovefest, највећи фестивал љубави у Србији и ове године, други пут номинован је за “Најбољи европски фестивал средње величине”, престижну награду коју додељује најутицајније европско наградно такмичење European Festival Awards (EFA). 

lovefest_izbor

Lovefest се нашао у конкуренцији са још 70 популарних манифестација из 20 земаља света међу којима су холандски Extreme Outdoor, немачки Берлин Фестивал, као и хрватски фестивали Hideout и IN Music.

Према речима организатора, после огромног успеха и више од 60.000 посетилаца на Lovefest-у 2014, номинација за најбољи европски фестивал је само још један од показатеља да је фестивал љубави превазишао националне оквире и стао раме уз раме са најпознатијим светским манифестацијама тог типа.

Lovefest 2014 (2)

Фото: lovefest.rs

Уколико желите да ове године Lovefest однесе победу, кликните ОВДЕ и у падајућем менију категорије Best Medium Sized Festivals одаберите Lovefest како бисте гласали. Уписивањем својих података сваки гласач постаје потенцијални добитник две VIP улазнице за све победничке фестивале.

Гласање за девет фестивалских категорија траје до 27. октобра, а победници које заједнички бирају публика и EFA жири биће проглашени на свечаној додели награда на фестивалу Eurosonic Noorderslag у Гронингену у Холандији 14. јануара 2015. године.

Detroit Swindle најављују девето издање фестивала љубави 

Detroit Swindle, тренутно најпопуларнији и најтраженији ди-џеј двојац у свету, 11. октобра наступиће на првој Illuminato Lovefest Energy журци у магацину Депо у Београду. Illuminato Lovefest Energy ће најавити девето издање фестивала љубави, а после велике октобарске журке, у марту 2015. године за све љубитеље хип-хоп музике биће представљен програм Lovefest Live Stage-а, а затим и програм Lovefest Fire Stage-а, главне фестивалске бине, која гаји техно звук.

Тренутна цена карте износи 1.090 динара, а оне се могу купити у свим пословницама Евентима у Србији, резервисати путем Евентим сајта или наручити на кућну адресу.

Да подсетимо, Lovefest је ове године одржан од 7. до 9. августа у Врњачкој Бањи. Уз извођаче као што су Jeff Mills, Mark Knight, James Zabiela, Tom Targo, Finnebaassen, Levon Vincent, Bad Copy, Who See, Партибрејкерс и многи други, осмо издање фестивала љубави, посетило је више од 60.000 људи из земље и света.

Настави са читањем

Популарно