Останимо у контакту

ПР Текст

Велика маркетиншка дебата – CHIVAS 12 CHAIRS

Шест врхунских стручњака из области маркетинга и шест талентованих, амбициозних студената универзитета у Београду и Новом Саду учествовало је на Chivas дебати “12 столица” на тему маркетинга. Одабрани студенти који желе да граде своју каријеру у сфери маркетинга и старије колеге дискутовали су о друштвено одговорном пословању, глобалним и локалним трендовима, о томе како се гради поверење код потрошача, улози друштвених мрежа и другим интригантним питањима из сфере маркетинга.

Славимир Стојановић, дизајнер; Сретен Радовић, адвертајзинг директор у компанији Ringier Axel Springer; Александар Радош, директор маркетинга телевизије Прва; Јелена Шаренац, директор корпоративних комуникација компаније Хенкел; Ана Петоњић, маркетинг лидер компаније ИБМ и Наташа Кажић, директор продукт маркетинга компаније ВИП разговарали су са радозналим и добро информисаним студентима. Модератор на дебати била је позната водитељка и новинарка Оливера Ковачевић.

„12 столица” је регионална активациона платформа коју је покренуо Chivas, а која има за циљ да окупи стручњаке из одређене области који би заједно са најперспективнијим студентима дискутовали о најважнијим темама из њихове професије. Прва у низу дебата била је на тему маркетинга, док ће се наредне бавити питањима из других важних области.

Predrag Amidzic, direktor Pernod Ricard Srbija

Фото: newmoment.comde

“Свака озбиљна компанија би требало да послује на постулатима друштвене одговорности и да улаже у заједницу у оквиру које ради, што и фирма Pernod Ricard настоји да оствари како кроз ове дебате, тако и кроз бројне друге CSR акције”, изјавио је г. Предраг Амиџић, директор компаније Pernod Ricard Србија.

Настави са читањем

Популарно