Останимо у контакту

Забава

Fedde Le Grand, Dubfire, Booka Shade и Laibach звезде фестивала љубави

Девето издање Lovefest-а, који је и ове године подржан од стране Heineken-а биће одржано од 6. до 8. августа, а фанове фестивалске забаве чека још једно врело лето у Врњачкој Бањи.

lovefest_2014_pjermedia-36

Три ватрене ноћи на највећој бини Ловефеста

На главној бини фестивала љубави током три фестивалске ноћи наступиће више од 20 извођача из земље и света. Звезде Fire Stage-а биће Dubfire чувени иранско-амерички ди-џеј и продуцент и добитник Гремија, као и култни ди-џеј дуо из Франкфурта Booka Shade. Поклоници електро-хаус звука коначно ће у Србији имати прилику да уживају уз Fedde Le Grand-а, холандског ди-џеја познатог по планетарном хиту “Put your hands up for Detroit”. По трећи пут на Lovefest-у наступиће и миљеник бројних српских клабера James Zabiela. На Fire Stage долазе и Аme, Juan Atkins, Wankelmut, Danny Daze, Blake Baxter, Calo Lio, као и бројни регионални и домаћи ди-џејеви, чија ће имена бити објављена ускоро.

Енергија клабинга поново на отвореном

lovefest_2014_pjermedia-46

Бина која од оснивања промовише најквалитетнији aндергрaунд електро звук и ове године може да се похвали великим именима. Први међу њима је Фред П, власник култне издавачке куће Soul Peopple Music и светски познати ди-џеј који је на сцени више од 20 година. На Energy Stage долази и Marceplus Pittman, један од чланова легендарног састава “3 chairs”. Међу ди-џејевима које ће ова бина угостити налазе се и Hunee, Јuјu & Јоrdаsh који ће имати Live сет, The Analogue Cops, Interstellar Funk, Rivet, Richard Zepezauer и бројна имена са домаће музичке сцене.


[box title=“Уз куповину улазнице посетиоцима Lovefest-а и додатне погодности“ color=“#c0beb5″]Тренутна цена тродневних комплета улазница за Lovefest је 22 ЕУР (2.640 РСД), а карте се могу купити у свим пословницама Eventim-а и DD Tickets-а. Они који куповину желе да обаве “из фотеље” свој комплет карата могу наручити на кућну адресу путем сајта www.lovefest.rs. Уз куповину улазнице могуће је резервисати и брзи улаз на фестивалску локацју, као и камп. [/box]

Laibach и Хладно Пиво звезде Live Stage-а

Чувени словеначки састав Laibach, чији је рецепт за јединствени концепт, наступ и музику позајмила и немачка група Рамштајн по први пут појавиће се на Lovefest-у. За бенд који је већ одавно прешао оквире Словеније и постао светска сензација често се везују контроверзна каријера, као и наступи са специфичном сценографијом, која неће изостати ни у Врњачкој Бањи. Најмлађа бина фестивала љубави ће угостити и популарни загребачки бенд Хладно Пиво, а из Хрватске стиже и група Елементал. На Live Stage-у наступиће и Гоблини, Eyesburn, Who See, Марчело, Прти Бее Гее, Заа, Артан Лили, Atheist Rap, Мортал Комбат, Ничим Изазван и врњачки бенд Регулатор.

20 минута са Зораном Кесићем

Zoran Kesić & Lovefest 1.jpg

Фото: lovefest.rs

Показатељ да Lovefest сазрева у праву европску сензацију међу фестивалима је и специфичан начин промоције. У несвакидашњој најави популарни телевизијски водитељ Зоран Кесић гледаоцима је на себи својствен начин открио ко долази на овогодишњи фестивал љубави.

Настави са читањем

Популарно